Aktív témák

• Egorov
    aktív tag

Üdv néktek kedves olvasók, akik valószínű csak én vagyok, de I don' give a chainsaw. :DDD
    Nincs sok időm sem írni a blogot, sem semmire, csak a tanulás és néha egy kis tanulás is befigyel. Az utóbbi időben sikerült a hőkezelés és hegesztés vizsgám, valamint a képlékenyalakítás vizsgám is. Ami még hátra van: mechanika szigorlat, áramlástechnikai gépek, tervezésmódszertan. Az a jó ebben, hogy nem csak a félévből van ennyi tárgy hátra, hanem ha ezek megvannak, akkor már csak államvizsgázni kell. Aztán meg munkát keresni. Az MsC az felejtős.

Dec. 27-én volt egy kisebb technikusi osztálytalálkozó, 6 emberke jött el, csak nekik szóltunk, mert ez a 6 ember volt, aki összejárt meg bandázott. Fasza volt, 7 sör, sok nevetés, történetek, ki mit csinál, hol dolgozik, tanul..szokásos körök. A 7 sör után még uncsitesóm és a barátnője feljöttek, ittunk még sört, ettünk pizzát, marhultunk, fasza volt.

Dec. 30-án ejszakai túrára mentem uncstesómékkal. 21:00-kor indultunk Ómassáról, 04:30-ra értünk vissza Ómassára, 04:40-kor indult az első busz. Hosszú volt. Nagyon hosszú. Nevettem sokat, de kicsit túlvállaltam magam. A végére fájt a lábam, minden bajom volt már. :DDD A kb. 7 és fél órás menetelést megszakítottuk vagy 4 db 5-10 perces szünettel, amivel megvártuk a csapat végét, azaz megvártak minket. Mi lassan mentünk, beszélgettünk, ittunk, jó volt. Szép helyeken jártunk, amiből igazán semmit nem láttam, mert kurva setét volt, de na. Az érzés megvolt. Sajnos fényképek nincsenek, nem is lehetett volna látni semmit. 5:30 körül értem haza, a villamoson meg a buszon is majdnem elszunyáltam. Hazaérve az első dolgom volt ignorálni anyukám "na milyen volt" kérdését és befeküdni az ágyba, ébredés után meg egy forró fürdőt venni, mert az jó.

Már nagyon régen szinte nem is vagyok msn-en. Néha felnézek, akkor is csak jegyzetet kérek. Tököm tele van a vírusos linkekkel, meg amúgy is. Aki akar valamit, az küldjön emailt, (azt naponta többször lesem) vagy használja a google chat-et, azon fent vagyok.

Visszamentem faszbúkra, nem is tudom, hogy minek. Talán már megbékéltem. Itt is korlátozottam vagyok elérhető naponta max. 1x felnézek, hogy jött-e valami halaszthatatlan üzenet, mert ugye sokan basznak emailt írni, csak fész.... :W Na mindegy a falam le van tiltva, nem tud senki rajtam kívül írni rá, chatre eszembe sem jut felmenni, jó ez így.

Olvasok. Kurt Vonnegut - Éj anyánk c. könyvét. A felén már átrágtam magam, vagyis átrágatta magát. Jó na. Ha elolvastam lethakarodok az antikváriumba és megnézem, hogy mik vannak még tőle. Ha óccsó, akkor veszek is.

A tornázás most szünetel, lusta vagyok, meg kell a pihenés. A C-vitamint szedem, remélem nem csak placebo. :U :DDD

Előfizetéses lettem. Fasza kis csomag, telefont nem vettem hozzá, pedig nagyon rám akarta tukmálni a kis fosköcsög, de nem adtam be a derekam. Még nem kell nekem okos telefon. Majd ha sokat utazok, akkor talán meggondolom, de így, hogy itthon van net, a telefon csak telefonálásra meg sms-re kell. Erre meg jó a mostani öreg Nokia XpressMusic is. Meg különben is, ami tetszett, az közel 70k. :Y Telefonra meg ennyit kiadni? Na elmentek a picsába.

Karácsonyra kaptam egy verset havertól, tiszta jó lett. :)

Szevasz ...... barátom.
    Majd az első sört(kört) én állom.
    Szeretem benned hogy kedves vagy és szótlan,
    És néhány kör után már egyáltalán nem józan.
    Némaságot fogadtál, a lányok ezt szeretik benned,
    de ha letolod a nadrágod csak nagy levegőt vesznek.
    A jelmondatunk: Lemegyünk de csak egy körre,
    De Mario a 10. után meghívott még egy sörre.
    Egy szónak is száz a vége K...en,
    Ma a mise végén azt mondtam Ámen.
    Békés Boldog karácsonyt kívánok.

Aktív témák