Hirdetés
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Még egy voks a MS IntelliMouse 1.1a-ra.
Már 2,5 éve nyúzom lassan (abból az első 1,5öt masszív CSzéssel, előtte meg 2-2,5 fél évet golyós+gagyi optikaival CSztem, a váltás hihetetlen volt), és még mindig tökéletesen pontos, nem kopott ki egy gombja sem, sem a görgő. Én még anno 7800-ért vettem, de tudtam, hogy ilyet KELL vennem.
Egérpad - nekem a sima egyszínű textil jön be (szürke vagy fekete vagy kék), mikor aktívan játszottam, 2 hetente vettem az új egérpadot, vagy kimostam őket hetente :))
Akik benne voltak/vannak a CS-ben, azok tudják miről beszélek (még az aláírásomat is az ihlette :) )...
Persze manapság már egy elavuló egér, MS 3.0 Explorer, vagy 4.0 lehet a tökéletes választás, Logitech nekem egyszerűen nem jön be...
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
kamikaze boci #154 üzenetére
Ok, kösz.
Valóban kicsit odébb van, addig talán nem utazok :)
Microsoftok közül ez tetszik:
Wireless IntelliMouse® Explorer - Ez mennyibe kerül? Hol lehet kapni?
[L]http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=002[/L] -
harry
veterán
Szóval szerintetek melyiket vegyem :F
Logitech Cordless Click! Plus Optical
Logitech MX1000
Megér +8ezret az mx1000? Melyik kényelmesebb? Fontos, hogy sokat használnám játékhoz. Valószínüleg mx1000 lesz. -
harry
veterán
Sokkal kisebb mx1000nél? Nem szeretem a kis egereket. Asszem ez akkora mint mx310. Ezt MediaM ben láttam, nekem kicsit. Játékban szerinted mennyivel jobb mx1000 mint ez a cordless click plus? Mert 20k kicsit drága, 12e sokkal barátibb, bár ennyi az mx510, ami ugye vezetékes, szal akkor valszeg nincs olyan jó mint az mx es típusok.
-
harry
veterán
Esetleg erről tudnátok mondani valamit?
Logitech Cordless Click! Plus Optical - csak 12e.
[L]http://www.logitech.hu/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=3,CONTENTID=8463[/L] -
harry
veterán
Vki írjon már egy tesztet :) (sajnos angolul nem tudok olyan jól, de azért majd átnézem).
-
AMATŐR
őstag
Na végre, itt van az új MX1000 egerem!!! Baromi kényelmes, nagyon érzekeny.Kereken 20k volt,bruttó.
-
HaroWerks
senior tag
Én is akarok már valami normális egeret venni ezer éve de mindig másra megy el a della :)
A mostani mezei Genius egeret egy Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0-ra akarom lecserélni, 6.000 pénzt nagyon megér szerintem. -
AMATŐR
őstag
Mególdódni látszik a problémám, vidéki boltban ahol vásárolok d.u. jött egy MX1000 egér. Rögtön elrakattam, reggel megyek érte. Alig várom, hogy enyém legyen a kis drágaszágosz!
-
L|zsidoboz
őstag
Én a 4.0-ra szavazok.
Szegeden 6.5k, ennyi pénzt simán megér.
A steelpad 4d 5k, ez összesen 11.5, és máris van egy jó packod FPS-hez.
A cs játékosok fele is microsoftot használ ( a másik fele logitechet), tehát nem lehet rossz!!! És nem is az:F -
Fade_Away
őstag
Viper egeret kihagytuk a legek közűl..... bár még sose jácottam vele....
-
harry
veterán
válasz
kamikaze boci #127 üzenetére
Hogy érted? FPS hez kellene, mint ahogy azt mondottam volt.
-
harry
veterán
Most ezen gondolkodok. Ez melyik egér? Erről valakinek vélemény? 21e-t megér. Mostaniban az zavar, h kicsi az egér. ez már nagyobb de mx700nál talán kisebb
[L]http://www.station.hu/akcio.php?item_id=2309&dealerid=100[/L] -
-
Re-Tech
aktív tag
Teszt MX1000: [L]http://www.gamingnexus.com/Review.asp?ID=568[/L]
-
harry
veterán
''Logitech Cordless Desktop MX 20500''
Ebben a szettben mi van? vez nélküli bill meg mx700?
csak még valami - gariztatást vállalod vagy nekem kell kimenni ausztriába? vagy ez hogy megy? -
Frosty
aktív tag
válasz
pallmallka #117 üzenetére
Szia Pallmallka!
Mennyiért tudsz hozni MX1000-est? Számlát tudsz adni? :DDD -
Frosty
aktív tag
válasz
pallmallka #117 üzenetére
Szia Pallmallka!
Mennyiért tudsz hozni MX1000-est? Számlát tudsz adni? :DDD -
pallmallka
tag
válasz
kamikaze boci #114 üzenetére
Azt nézem végig amit MX1000 topicba belinkeltek, meg Logitech hivatalos oldalát olvastam végig némi fentartással.:) Incoming MX1000 jovőhéten, MX510 vs. MX1000 maratoni teszt jövőhét szombaton:) remélhetőleg, hoznak grazi boltba is 1000 est mert welsbe nam akarok leugrani:(
-
Re-Tech
aktív tag
Itt 1 teszt, bár láttam már jobbat is.[L]http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1641538,00.asp[/L]
-
kamikaze boci
őstag
válasz
pallmallka #113 üzenetére
MX1000 tesztet hol találtál?
-
pallmallka
tag
en is megzakkantam.. más vártam a kékfogtól...
nah osszegezném amit kutatásaim kulfodi itthoni tesztekből, es forumokrol megtudtam (nagyábol egybecsgnek a vélemnyek):
típus: értékelés, pontosság, sebesség. technológia
MX510: überkiály, pontos, gyors, de vezetékes
MX700: jó, pontos, viszonylag gyors, de van néha késése, rádiaós
MX900: közepes, pontos, lassú, bluetoothos
MX10000: iszonyat überkirály, iszonyú pontos, sebessége egyenertékű kb. MX510-el, rádiós -
harry
veterán
válasz
pallmallka #109 üzenetére
ahh most már én is megzavarodtam :( gamehez nem ártana vezetékes felszer (főleg egér), de én élvezem, h a zsinórt nem kell ráncigálni, meg hogy a másik szobából is irányíthatom (tv-n keresztül - itt viszont az lenne jó, ha egér lenne rádiós)
Jelenleg egyik sem vezetékes és jól megy (néha laggolt, mostanság nem csinálja); de mivel másik géphez úgy is kell bill meg egér is, ezért gondolkodom a cserén... -
harry
veterán
válasz
pallmallka #107 üzenetére
Remek :) esetleg mx900at bevehetnéd kékfog miatt.
-
pallmallka
tag
Nah úgy néz ki lehet h lesz MX1000 teszt. Lemondtam a bluetooth-os szetről mert tobb helyen is megkérdőjelezik a technologiát. valoszinüleg a a kovetkező összeállítást fogom megvenni:
Logitech® Internet Navigator™ Keyboard Special Edition (sajna nem wireless, de hat annyi baj legyen, idovel le lehet majd cserelni:) )
Logitech® MX1000
a teszt pedig foleg egy mx510 vs. mx1000 lesz:) -
kamikaze boci
őstag
válasz
kretenallat #98 üzenetére
Igen, sajnos a Boomslanget körülvevő legendának nincs túl sok alapja.
Én is csak csütörötkön/pénteken kapom az 1000-est (ha tényleg kapom), és nem akarok semmit mondani, amíg biztosat nem tudok. -
pallmallka
tag
Bocs! ez ilyen helyi asszem, Komlói Napok (anno Bányász Nap) aszal ismeroshoz jonnek rtokonok es nem tud menni:(
Igazság az h nem took MX1000-et venni mert nem fer bele most a keretbe :( pedig szivesen a kezeim koze venném a kicsikét... egyébként még gondolkodom egy MX 1000 -es megoldáson, de akkor meg MX900 marad ki a szorasbol.
majd meg meglatom pentekig:( az a baj h majdnem annyi az MX1000 mint amennyiert a komplett szettet veszem:) -
Agressor1
tag
Egy a lenyeg CSAK LOGITECH egeret erdemes megvenni, ha mar az ember vesz es CSAK Optikait, es Kabeleset..
Aktív témák
- Spórolós topik
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest