- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Még egy voks a MS IntelliMouse 1.1a-ra.
Már 2,5 éve nyúzom lassan (abból az első 1,5öt masszív CSzéssel, előtte meg 2-2,5 fél évet golyós+gagyi optikaival CSztem, a váltás hihetetlen volt), és még mindig tökéletesen pontos, nem kopott ki egy gombja sem, sem a görgő. Én még anno 7800-ért vettem, de tudtam, hogy ilyet KELL vennem.
Egérpad - nekem a sima egyszínű textil jön be (szürke vagy fekete vagy kék), mikor aktívan játszottam, 2 hetente vettem az új egérpadot, vagy kimostam őket hetente :))
Akik benne voltak/vannak a CS-ben, azok tudják miről beszélek (még az aláírásomat is az ihlette :) )...
Persze manapság már egy elavuló egér, MS 3.0 Explorer, vagy 4.0 lehet a tökéletes választás, Logitech nekem egyszerűen nem jön be...
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
kamikaze boci #154 üzenetére
Ok, kösz.
Valóban kicsit odébb van, addig talán nem utazok :)
Microsoftok közül ez tetszik:
Wireless IntelliMouse® Explorer - Ez mennyibe kerül? Hol lehet kapni?
[L]http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=002[/L] -
harry
veterán
Szóval szerintetek melyiket vegyem :F
Logitech Cordless Click! Plus Optical
Logitech MX1000
Megér +8ezret az mx1000? Melyik kényelmesebb? Fontos, hogy sokat használnám játékhoz. Valószínüleg mx1000 lesz. -
harry
veterán
Sokkal kisebb mx1000nél? Nem szeretem a kis egereket. Asszem ez akkora mint mx310. Ezt MediaM ben láttam, nekem kicsit. Játékban szerinted mennyivel jobb mx1000 mint ez a cordless click plus? Mert 20k kicsit drága, 12e sokkal barátibb, bár ennyi az mx510, ami ugye vezetékes, szal akkor valszeg nincs olyan jó mint az mx es típusok.
-
harry
veterán
Esetleg erről tudnátok mondani valamit?
Logitech Cordless Click! Plus Optical - csak 12e.
[L]http://www.logitech.hu/index.cfm/products/details/HU/HU,CRID=3,CONTENTID=8463[/L] -
harry
veterán
Vki írjon már egy tesztet :) (sajnos angolul nem tudok olyan jól, de azért majd átnézem).
-
AMATŐR
őstag
Na végre, itt van az új MX1000 egerem!!! Baromi kényelmes, nagyon érzekeny.Kereken 20k volt,bruttó.
-
HaroWerks
senior tag
Én is akarok már valami normális egeret venni ezer éve de mindig másra megy el a della :)
A mostani mezei Genius egeret egy Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0-ra akarom lecserélni, 6.000 pénzt nagyon megér szerintem. -
AMATŐR
őstag
Mególdódni látszik a problémám, vidéki boltban ahol vásárolok d.u. jött egy MX1000 egér. Rögtön elrakattam, reggel megyek érte. Alig várom, hogy enyém legyen a kis drágaszágosz!
-
L|zsidoboz
őstag
Én a 4.0-ra szavazok.
Szegeden 6.5k, ennyi pénzt simán megér.
A steelpad 4d 5k, ez összesen 11.5, és máris van egy jó packod FPS-hez.
A cs játékosok fele is microsoftot használ ( a másik fele logitechet), tehát nem lehet rossz!!! És nem is az:F -
Fade_Away
őstag
Viper egeret kihagytuk a legek közűl..... bár még sose jácottam vele....
-
harry
veterán
válasz
kamikaze boci #127 üzenetére
Hogy érted? FPS hez kellene, mint ahogy azt mondottam volt.
-
harry
veterán
Most ezen gondolkodok. Ez melyik egér? Erről valakinek vélemény? 21e-t megér. Mostaniban az zavar, h kicsi az egér. ez már nagyobb de mx700nál talán kisebb
[L]http://www.station.hu/akcio.php?item_id=2309&dealerid=100[/L] -
-
Re-Tech
aktív tag
Teszt MX1000: [L]http://www.gamingnexus.com/Review.asp?ID=568[/L]
-
harry
veterán
''Logitech Cordless Desktop MX 20500''
Ebben a szettben mi van? vez nélküli bill meg mx700?
csak még valami - gariztatást vállalod vagy nekem kell kimenni ausztriába? vagy ez hogy megy? -
Frosty
aktív tag
válasz
pallmallka #117 üzenetére
Szia Pallmallka!
Mennyiért tudsz hozni MX1000-est? Számlát tudsz adni? :DDD -
Frosty
aktív tag
válasz
pallmallka #117 üzenetére
Szia Pallmallka!
Mennyiért tudsz hozni MX1000-est? Számlát tudsz adni? :DDD -
pallmallka
tag
válasz
kamikaze boci #114 üzenetére
Azt nézem végig amit MX1000 topicba belinkeltek, meg Logitech hivatalos oldalát olvastam végig némi fentartással.:) Incoming MX1000 jovőhéten, MX510 vs. MX1000 maratoni teszt jövőhét szombaton:) remélhetőleg, hoznak grazi boltba is 1000 est mert welsbe nam akarok leugrani:(
-
Re-Tech
aktív tag
Itt 1 teszt, bár láttam már jobbat is.[L]http://www.extremetech.com/article2/0,1558,1641538,00.asp[/L]
-
kamikaze boci
őstag
válasz
pallmallka #113 üzenetére
MX1000 tesztet hol találtál?
-
pallmallka
tag
en is megzakkantam.. más vártam a kékfogtól...
nah osszegezném amit kutatásaim kulfodi itthoni tesztekből, es forumokrol megtudtam (nagyábol egybecsgnek a vélemnyek):
típus: értékelés, pontosság, sebesség. technológia
MX510: überkiály, pontos, gyors, de vezetékes
MX700: jó, pontos, viszonylag gyors, de van néha késése, rádiaós
MX900: közepes, pontos, lassú, bluetoothos
MX10000: iszonyat überkirály, iszonyú pontos, sebessége egyenertékű kb. MX510-el, rádiós -
harry
veterán
válasz
pallmallka #109 üzenetére
ahh most már én is megzavarodtam :( gamehez nem ártana vezetékes felszer (főleg egér), de én élvezem, h a zsinórt nem kell ráncigálni, meg hogy a másik szobából is irányíthatom (tv-n keresztül - itt viszont az lenne jó, ha egér lenne rádiós)
Jelenleg egyik sem vezetékes és jól megy (néha laggolt, mostanság nem csinálja); de mivel másik géphez úgy is kell bill meg egér is, ezért gondolkodom a cserén... -
harry
veterán
válasz
pallmallka #107 üzenetére
Remek :) esetleg mx900at bevehetnéd kékfog miatt.
-
pallmallka
tag
Nah úgy néz ki lehet h lesz MX1000 teszt. Lemondtam a bluetooth-os szetről mert tobb helyen is megkérdőjelezik a technologiát. valoszinüleg a a kovetkező összeállítást fogom megvenni:
Logitech® Internet Navigator™ Keyboard Special Edition (sajna nem wireless, de hat annyi baj legyen, idovel le lehet majd cserelni:) )
Logitech® MX1000
a teszt pedig foleg egy mx510 vs. mx1000 lesz:) -
kamikaze boci
őstag
válasz
kretenallat #98 üzenetére
Igen, sajnos a Boomslanget körülvevő legendának nincs túl sok alapja.
Én is csak csütörötkön/pénteken kapom az 1000-est (ha tényleg kapom), és nem akarok semmit mondani, amíg biztosat nem tudok. -
pallmallka
tag
Bocs! ez ilyen helyi asszem, Komlói Napok (anno Bányász Nap) aszal ismeroshoz jonnek rtokonok es nem tud menni:(
Igazság az h nem took MX1000-et venni mert nem fer bele most a keretbe :( pedig szivesen a kezeim koze venném a kicsikét... egyébként még gondolkodom egy MX 1000 -es megoldáson, de akkor meg MX900 marad ki a szorasbol.
majd meg meglatom pentekig:( az a baj h majdnem annyi az MX1000 mint amennyiert a komplett szettet veszem:) -
Agressor1
tag
Egy a lenyeg CSAK LOGITECH egeret erdemes megvenni, ha mar az ember vesz es CSAK Optikait, es Kabeleset..
-
I_Am
veterán
válasz
A boomslang parasztvakitásnak jó, másnak nem. És Admiral irta, hogy ha már valaki kockafejű HCgamer, annak mind1 mivel tolja, mert már oda sem kell nézzen egy headshot-hoz ugy a kezében van.
szerk: viktor msn-re pls.
[Szerkesztve] -
Viktor77
titán
válasz
És kérd ki a véleményét is róla.
Ritka szar. -
kretenallat
senior tag
válasz
pallmallka #96 üzenetére
vegyel magadnak egy mx1000est es teszteld. vkinek majd csak el tudod adni, es jobban megveszik ha vannak rola tapasztalatok.
boci nem irt semmit vissza
mindenki: szerintem aki azt mondja h golyos eger utan barmilyen optikai elorelepes, az nem jatszott meg boomslanggel. nezzetek meg boci gyujtemenyeben. aranyos cucc. -
iguana
őstag
válasz
pallmallka #96 üzenetére
lehet,h én vagyok fű, de milyen ünnepek? :U
-
pallmallka
tag
válasz
kamikaze boci #93 üzenetére
Ezer bocsánat.
MIndenesetre az igéretem tartom és lesz teszt, a korábban felsoroltakkal, plusz amit fellelek egeret a kornyéken azt beleveszem osszehasonliás gyanánt:), de sajnos unnepek miatt mint azt már irtam csuszik a dolog egy hetet:(
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Nekem rádiós logitech bill+egerem van, és hát néha vannak vele problémák. Game közben volt már, h laggolt, de ez lehet driver miatt volt. Lehet lecserélem mx510+vmilyen billre. Csak nekem azért lenne jó rádiós, mert tv a másik szobában van és filmnézésnél sokkal egyszerűbb kicipelni az egeret/billt, mint amúgy bénázni. De mivel abban a szobában is van gép lehet, h elég lenne csak a filmet átcipelni.... Meg engem zavarna a vezeték. Nagy játékos azért nem vagyok (ált 2-3 órát játszom, inlább net) szóval talán mégis maradok rádiósnál.
-
AMATŐR
őstag
Már itthon is van!!!! Moost olvastam egy árlistát MX1000 20038k bruttó! www.varazspalca.hu
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
válasz
kamikaze boci #91 üzenetére
Jól van naaaaa! Csak abban akar segíteni nekünk, hogy mindenki a lególcsóbb és a legjobb egeret találja meg. Egyébként az ő árai jóval a m.o.-i árak alatt vannak. Várom a teszteket!!! Sajna MX1000 ezek szerint nem lesz benne.
-
kamikaze boci
őstag
válasz
pallmallka #90 üzenetére
Pallmallka, ez a topik nem hardver piac. Köszi.
-
pallmallka
tag
#86, #87-es hozzászólásomban irt cuccok péntekig rendelhetőek.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
brainticket #88 üzenetére
Annak is duplája ha Magyarországon normális boltban vennéd...
-
brainticket
aktív tag
válasz
pallmallka #86 üzenetére
a hétvégén láttam a Logtech diNovo Media Desktop-ot a polus mediamarktban 100.000.- ért. nem tudtam sírjak, vagy nevessek. szeretem a magyar árképzést nagyon. :((( végülis csak pont a duplája, mintha Bécsben venném.
-
pallmallka
tag
válasz
pallmallka #86 üzenetére
Nah még 1-2:
Steelpad 4D: 6250
Steelpad 4S: 10000
IceMat Original: 8750
IceMat Black 2nd Edition: 10500
Fatal1ty Mouse Pad: 5750
Akit esetleg érdekel más hardware az irjon
[Szerkesztve] -
pallmallka
tag
Nah sajna egy hettel csuszik a teszt unnepek miatt...
Ha valakit érdekel irok néhány árat:
Logitech MX1000 20000
Logitech MX900 16250
Logitech MX700 15750
Logitech MX510 11000
Logtech diNovo Media Desktop 53500
Logitech Cordless Desktop MX for Bluetooth 29000
Logitech Cordless Desktop MX 20500
fUnc sUrface 1030 7500
Skates for Logitech MX 2500
[Szerkesztve] -
fendre
tag
Lehet. De az is számít ki mennyire töri be a saját egerét. Valószinű hogy aki már évek óta nyomja ugyanazzal az egérrel, az már eléggé ráérzett a dolgokra, ismeri az egere képességeit. Egy új vezetékes optikai egérnek is be kell törni a vezetékjét - eleinte. Igazából ez elsősorban a kezdőknek segít. + sokkal hamarabb át lehet szokni az új, jobb egerekre, mint korábban ha váltottál egeret, teljesen más is lehetett. Nekem is egy A4 Tech golyós egerem volt 4 évig, teljesen meg voltam vele elégedve - csak elkopott a golyója - és utána mikor lecseréltem a Logitech Dual Opt. ra akkor vettem észre hogy ''te jó ég, ez K jó''. A kicsi különbségeket inkább csak azok érzik meg akiknek van összehasonlítási alapjuk felső kategóriában. Viszont egy golyós egérnél még egy átlagos optikai egér is dimenziónyi ugrást jelent. Ezért aki nem nyomja igazán keményen annak kár kiadni 20-25+ rrugót, egyrészt még egy átlagos cucc is sokkal jobb mint egy régi kopott ''tisztogatós'' :)) golyós egér, másrészt aki gyengén nyomja ettől nem fog nyerni, hiába keménykedik vele LANpartykon ha bealázzák az egerével együtt!
-
fendre
tag
-
Cruz
aktív tag
Na ja.
De azért tegyük hozzá, hogy más az, ha vki hardcore gemrként keresi az egeret, vagy csak mezei gamerként. Ez utóbbi esetben lehet, hogy nem fogja észrevenni a késését, vagy épp nem fogja zavarni. Amikor én váltottam golyósról optikai akkor percekig nem jutottam szóhoz (ms 1.1A). Ellenben most már vmi egérpadot keresek, mert az asztalon használva a lábak nem csúsznak olyan jól. Ízlés dolga, hogy ki meddig megy el. :)
Én spec a leheletkönnyű egereket keresem, mivel nálam csben az jön be, ha csak ráfújok az egérre és már mozdul is, de valóban van aki a nehezebbet keresi. Szubjektív
Üdv
C. -
fendre
tag
Hi all!
Egy általános hozzászólás, miután végigolvastam a topicot: MX510! :))
Csak hogy éreztessem mit jelent egy jó egér. Kb 1,5 éve felújítottam a gépemet és vettem egy Icemat egérpadot (10k, edzett üveg), és egy Logitech Dual optical egeret (akkor ez volt a fellelhető legjobb egér, de ennél jobb az MX510!). Addig a sima golyós egeremmel a házunkban levő LAN halózaton jatszott quake 3 partykon rendszeresen közepes teljeseítmenyt nyújtottam (értsd ha kijött a lépés győztem). Ezekkel felvértezve viszont szarrá vertem mindenkit. Szinte hihetetlen volt ahogy hajszálpont oda lőttem ahova gondoltam, a legérzékenyebbre és a legpontosabbra van állítva (külön két paraméter), és szinte nem tudok tévedni. :))
Mostmár mindenkinek (5 ember) Icematje vagy SteelPadje van es Logitech optikai egere (lehetőségektől függően) Az egyik srác viszont befürdött mert vett egy MX 700asat, és simán beégett vele! :)) Időnként ''nem reagál'' játék közben, kb pár századmásodpercig, de ez pont elég ahhoz hogy reflexből (mivel nem mozdult úgy ahogy szerette volna) korrigáljon de így máris pontatlan a lövés, mivel kicsit később túlmozdul. Ez kivülről szinte nem is látszik, csak aki játszik az érzi.
Persze Wordhöz, Panzershez, meg Age of Empireshöz nem kell MX 510, sima optikai egér is elég (Microsoft egerek is meglepően jók - ne a márkanév alapján ítéljétek meg őket!). Főleg ha nincs hozzá megfelelő egérpadod alá, mert csak azzal jön ki az igazi okosság :DDD. ''Hiába van Ferrarid ha nyersolajat tankolsz bele'' :)) -
iguana
őstag
válasz
pallmallka #71 üzenetére
én rendelnék, de azért még látnom kéne vmi tesztféleséget.
az alábbiak az én véleményemet tükrözik, nem flame-nek indul, és nem kötözködésnek. csupán a tapasztalatok összeszedésére.
szóval eddig 4 indokot tudunk összeszedni:
1.nehéz
szerintem ez elég szubjektív, és megszokás kérdése. pl. én szeretem érezni, h vmit mozgatok. (mx 700) kb. másfél év után egy ''farkas'' egérrel kellett játszanom, és mozgattam az egeret veszettűl...csak nem oda ahová szerettem volna :)
2.lemerül
kétségtelen, hogy néha tölteni kell...de ha vki egy nagy attack-ra készül nem hiszem, h elfelejtené megtölteni szuflával. másrészt kb. fél órával azelőtt elkezd pislákolni a fény az egéren, h ''aggyá kraftot, mert elfáradtam''.
3.hamar stand by-ba megy
lemértem. kb.10 mp után kezdi villogtatni a vörös fényt jól...ha ennyi ideig nem mozgatod az egeret, akkor elaludtál, vagy elmentél söré' :)
4.a reakció időről (maga az egér) és a pontosságról nincs adatom. (gondolom biztos van)
nagy gamer guruk, borgok, frag gyűjtők, szakértők szóljatok :DDD -
petyax
aktív tag
Nekem is és öcsémnek is MX700 van és tökéletes a játékokhoz! CS-hez is teljesen OK, még nem volt vele probléma. Igaz van hozzá egy Steelpad 4D így nagyon kafán csúszik. :)
-
kretenallat
senior tag
reszemrol az a velemenyem h nagy esellyel kidobnak egy vezetekes mx1000est is, csak kicsit kesobb h mindenki vaduljon ra erre a gondolom kicsit dragabb verziora eloszor. reszemrol sokat filoztam es arra jutottam h megvarom a vezetekeset mindenkeppen, mert egy homemade cord holder 20ft hulladekbol kijon, es onnantol nem zavar a kabel, viszont en szeretek cszni sokat is szoktam jatszani es neha sokat szamit par szazad masodperc szvsz.
boci: szerintem kello pontossagu. a lenyeg az h mennyi kulombseget erezni. hangsuly az ereznin. :) -
Dufresne
addikt
válasz
pallmallka #71 üzenetére
Van aki 21k-t áldoz 1 egérre:F
-
pallmallka
tag
Rendeljen valaki tőlem MX1000 -et hogy azt is tudjam tesztelni:)
80EURO-ban mexámolom -
Horbal
őstag
Én egy A4 rádióssal tolok minden gámét, azt úgy lövöm fejbe az ugrabugráló szörnyekat fárkrájban, hogy csak úgy nyekkennek, az se zavar, hogy nehéz, mert erős vagyok:), meg szeretem a nagy batár magas hátú mauszokat amiken van hüvelykujj, meg kis ujj bemélyedés, mert a kezem is nagy és így jól meg tudom markolni...
Ez az egerentyű is igen tetszik, csak picit drága, meg olyan egeret még nem találtak ki, ami kibírja a Diablo II kattogtatási ritmusomat 1 évnél tovább (kb 3 halott egerentyű, nem 2k-sak).
Nekem 5-max10K-t ér meg egy egér, de ez nagyon teccik, lehet, hogy fájni fog de, nagyon kéne vaze:) -
Dufresne
addikt
Ha este töltöd normálisan az aksikat, akkor télleg nem valószínű, hogy lesz olyan gondod, hogy game közben lemerülsz. Az aksik súlya meg nem olyan jelentős, hogy befolyásolja a pontosságodat, ha sokat játszol. Azt sokkal inkább befolyásolja, hogy elfárad a szemed stb...
Egyébként énis MS 1.1a-val nyomom és teljesen meg vagyok vele elégedve minden téren, de azért nagyon kíváncsi vagyok 1 jókis vezeték nélküli Logitech-re, hogy az mit szól...:) -
Cruz
aktív tag
:)
Az ötlet jó, most már csak valamelyik gyártónak is eszébe kéne hogy jusson. Amikor viszont eszébe jut, akkor súlyos árakat kérnek majd az újításért...
Hát ja töltésjelző, csak hát a haver is mindig megfogadta, hogy frissen töltött aksikat pakol be hent előtt és valahogy mindig anyázott, amikor éhenhalt a mausza... :D
Üdv
C. -
L3zl13
nagyúr
Ezért MX1000. Töltésjelző. Még az MX700-am is jelez lemerülése előtt kb egy órával.
Nekem eszembe jutott egy olyan, hogy vezetéknélküli egéren lenne egy csatlakozó, amivel össze lehetne kötni a vevővel, és ilyenkor átváltana vezetékes módba. (Energiatakarékosság ki, optika nagyobb sebességre váltana esetleg, kommunikáció a kábelen...) Szerintetek hülyeség lenne? -
Cruz
aktív tag
Sziasztok mindenki!
Nem vaok hardcore gamer, de azért egeret ehhez (CS) választottam. Enyimé MS 1.1A. Vezetékes optikai, kb 5000 HUF és teljesen megfelel. Nem akarok totál beborgulni, de ha lövök akkor komolyan veszem.
Szerintem a legfőbb ellenérzés a nem vezetékes cuccal szemben (game szempontjából) a köv:
- az egérrel mozgatni kell az aksik súlyát is, ami hosszútávon fárasztó lehet (és a pontosságra is kihat (nem az egér pontossága, hanem a tiéd csökenhet)).
- a legnyugodtabb embert is nagyon idegesíti, amikor a legvadabb akcióban kell aksit cserélni.
- a készenléti/energiatakarékos/stb állapot zavaró.
A sebesség tekintetében egyedi típusfügő a dolog, vagy a legjobb rádiós egerek felveszik a versenyt a tyúkbelesekkel (árban nem valószínű), ezért ezeket mindenképp érdemes valahogy kipróbálni vétel előtt, vagy legalábbis olyan tulajdonost megkérdezni aki hasonlóra használja most mint te fogod.
Henky: ha nem teccik ne szójj bele, vagy ha mégis, akkor fogd vissza magad. Azért mert te vmit hülyeségnek gondolsz, attól még másnak az lehet fontos. Önmérésklet rulla.
Üdv
C.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
pallmallka
tag
Téged meg csak sajnálni tudlak...
Egy számitógépen 5 alap dolog van amit nem cserelsz félévente:
bill, egér, monitor, ház, táp
nah ebbol bill eger haza és monitort bámulod egesz nap... szvsz az Mber legyen annyira igenyes h ezekre raaldozza pénzt, marcsak a használati élményt is nagyban javitja...
Tudom mert régen én se költöttem ijenre, mert hujeségnek tatottam, de teljesen más egy minoségi monitor élé ulni, egy kézreálló pontos egeret hasznáni...
Teljesen más a feelingje, és a designrol ne is beszeljunk, feldobja a szobát ha szép a gép...
Emellett ugyanakkor a hasznosságát sem lehet megkédőjelzni. Mellesleg csatlakoznék Viktor-hoz, hogy érdemi hozászólásokat várunk ide.
Aki 20 ezret akar kolteni egy egérre az azert teszi mert megértette már azokat amiket fent irtam és fontosnak is tartja... És ahogy Viktor irta ijenkor mar nem mind1 hogy mit kap a pénzéért...
Akinek meg eddig tart az agya h masokat fikázzon (mert amit te eloadtál azt lehetett volna norális formában is) az szvsz hanyagolja a forumozást... -
pallmallka
tag
Nah szal csak megen annyit, hogy várjuk ki a szombatot. Csűtörtökön vagy péteken érkezik hozzám egy MX900, Mx510, fUnc sUrface 1030, Skates 4 Logitech MX, plusz felhasználok egy radios A4Tech egeret. (sajna MX700-at és MX1000 et nem tom tesztelni mert senki se rendelt:( )
Nah ezekkel a cuccokal nyomok egy osszehasonlito teszet és megosztom veletek a tapasztalataimat, hogy ne csak a netes tesztek legyenek referencianak.
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
-
iguana
őstag
olvasgatom itt a hsz-eket, miszerint rádiós, BT-os egér alkalmatlan(!) játékra. azért ilyen kategórikus kijelentést nem kéne...lehet, hogy alkalmatlan, hogy világbajnok légy...vagy itt mindenki hardkór, vérprofi versenyjátékos? :U
vki leírhatná, hogy miben jobb a kanócos egér. (a ''nézz meg kokckafejű borgokat'', mert ''csak'' indokokat hagyjuk. tényleg nemtom, és kíváncsi vagyok.) -
kamikaze boci
őstag
válasz
kretenallat #58 üzenetére
És pontos is, ugye?:D
-
kretenallat
senior tag
válasz
kamikaze boci #57 üzenetére
a kezrateteles modszer megfelelo. fogsz egy progamert (pl engem ;) ) odaulteted egy mx500 meg egy mx700/900 koze es megkered h probalja ki es velemenyezze. :D 1xü
-
kamikaze boci
őstag
válasz
kretenallat #54 üzenetére
''[.....]de nem kesik egy kicsit?''
Töröm az agyam, hogy hogyan lehetne a ''késést'' detektálni, eddig semmi épkézláb ötletem nincs. -
Re-Tech
aktív tag
Ha ennyi pénzt kiadsz valamire, akkor legalább a jobbat vedd meg. MX900 játékra alkalmatlan, 700 sokkal jobb(vetekszik a vezetélesekkel). MX510 tényleg a legjobb kanócos most a piacon,azmegfelelő választás, ha nem kell mindenáron vezetéknélküli. Valami normálisabb egérpad és tefloncsík sokat segíthet még a komfortérzeten.
-
AMATŐR
őstag
Sajnos az MX900 a blútúsz miatt a tesztekben (játékok) jóval gyengébben szerepelt , mint ahogy várták tőle. Én egyébként nem vagyok nagy játékos, napi 1-2 órát játszom összesen.
-
kretenallat
senior tag
en azt varom h vlahol kiprobalhassam az mx1000est. majd utana eldontom h valtok e olyanra. most mx500asom van. jah igen, amennyire hallottam az mx700 ami radios, gyorsabban reagal mint BTs mx900. allitolag ezert is ternek vissza a radiora az mx1000sben.
szvsz ha gamelni akarsz komolyan akkor mx510est vegyel. olcsobb es egy picivel tobb adatot dolgoz fel mint a sima 500as.
boci: 125 csomag az egy dolog. de nem kesik egy kicsit? en asszem szazadannyi egerrel talalkoztm mint te ugyh kivancsi vagyok.
[Szerkesztve] -
Henky
csendes tag
''Henky: nem mindenki igénytelen.''
Tudom. Nem is lennék a helyedben. Szar lehet a mindenki kategóriáján kívül lenni.
''Ha valamiröl lövésed nincs mert nincs akkor neszólj bele!''
Mi közöd ahhoz, hogy mit szólok bele? Nem neked segítek (nem is segítenék) hanem a topicinditónak! És ha azt írnám ide, hogy meghalt Aladdin féltestvére? Akkor sem lenne hozzá semmi közöd! -
AMATŐR
őstag
A türelem MX1000-t terem!
-
kamikaze boci
őstag
Fatal1ty MX510-et használ, a saját nickje alatt futó paddal (korábban MS Int3.0-ával nyomult).
Ez a rádiós dolog érdekes. Ha végig gondoljátok pl. a vireless lan működését, megegyezhetünk abban, hogy a technológia kész a vezetékessel egyenértékű rádiós átviteli sebességre. Viszont ez a ''rádiós csak lassú lehet'' elmélet annyira bebetonozódott, hogy igen nehéz lesz túllépni rajta akkor is, ha már csak hülye legenda lesz. Az MX1000 frissítési rátája 125 lesz, ez megegyezik az USB-vel, és több, mint amit pl az MSExp4.0-nál enged az IntelliPoint. Vagyis elméletileg elég (gyakorlatilag meg jövő héten kiderül).
Akad azért MX900, nem te leszel az első:P Szvsz a rendeléssel várj, ki tudja, mit hoz a közeli jövő.:)
Henky: nem mindenki igénytelen. -
Santses
aktív tag
sry előre is me nemolvastam végig csak annyit írnék hogy én a Microsoft Intellimous ra esküszöm ill nemtom mien a többi mert nekem
Microsoft Intellimouse 1.0 limited edition (dobozos gyári driver) van.
és semmi pénzért nem cserélném se mx1000 re se mx510 re, egyáltalán semmire:)
amúgy énis gamer vagyok nemcsak wördben huzigálom az egeret ha ez megnyugtat :) -
Henky
csendes tag
De rossz lesz nekem nélküled.....
Egyre rosszabb
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Henky
csendes tag
''Bár nem akarok beleszólni...'' - oké, ne tedd.
Hát hallod...sajnállak...megérdemled, hogy magadra hagyjalak... -
Henky
csendes tag
Bár nem akarok beleszólni de 20 ezrekér minek veszel egeret? 20 ezerér már Trabantot kapsz!! Nem tudom...említetted, hogy játszani akarsz és hogy emiatt szükséged van komoly egérre. Szerintem ahhoz, hogy valaki igényes cuccokkal tudjon játszani, a dolog nem az egérnél kezdődik, hanem a videókártyánál, majd VR sisaknál és kész...nade egéééééér...
LOL -
Henky
csendes tag
Én nem értem mindek egérvásárlásból ilyen nagy ügyet csinálni...Jóhogynem nyitsz olyan topicot, hogy milyen golyóstollat vegyek az írelbe.
Ki ne szarja le, van egy egered, és kész...a lényeg, hogy legyen rajta legalább 3 gomb. Én meg 2000 nél többet nem adnék ki egerekre. -
AMATŐR
őstag
Na mególdódott! Cikkeket átolvasva az MX900 teljesen alkalmatlan a játékra! Marad a türelem és a várakozás az MX1000-re!
-
AMATŐR
őstag
NA itt vagyok. Ahogy látom az egész országban nincs MX900-as egere senkinek! Végre ÉN lehetek az elsőŐ! ( ez egy kicsit gyanús). Állítólag ha eddig is rádiós egerem volt akkor ez az egér csak előrelépést jelenthet számomra! (MX900)
-
Jarlaxle
senior tag
Szia!
Nekem Logitech MX510-em és nagyon jó! Én sokat játszok (bár nem neten) ezért vettem ilyen egeret és eddig jól szolgál. Én csak ajánlani tudom ezt az egeret.:C -
AMATŐR
őstag
Eddig is rádiós egerem volt, jó volt. Azt hittem , hogy MX900_val megváltom a világot. Tévedtem!!! Este jövök vissza, addig is várom a segítségeteket!!! Senkinek nincs az országban MX900-a??? Jó volna, ha megosztaná velem tapasztalatait. Este jövök vissza, addig is KÖSZi.
-
Fade_Away
őstag
Olvasdel #27et. Ők mindenkinél jobban tudják mi a jó egér!
(Egy éve kb. még aszem mx500 volt.)
mx510 et rendelsz roszul nemjárhatsz.
Vezetéknélkülit a következő félévben még tuti nemlesz érdemes venni.
Persze ha csak heti 1-2* játszol akkor jó rádiós/blútúszos is.....
ha napi 1h nál többetjátszol csak vezetékest!
na l
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Azért használhatatlannak nem mondanám. FPS-re talán nem olyan jó, bár én ezt nem tudom megitélni, mert nem játszok olyat.
Minden más játékra tökéletes. Van aki FPS alatt is használja, és ott sincs gondja vele...
Ha tudod próbáld ki és kiderül.
A reakcióideje lassabb valamivel, mert az akksi kímélése érdekében lassabban frissít az optika. Plusz ha egy ideig nem mozgatod lemegy energiatakaréskosba ilyenkor 1-2 sec míg magához tér. (Ez utóbbi aktív játék közben nem túl valószinű.)
Viszont mivel az MX1000-nek teljesen új fajta optikája lesz könnyen lehet, hogy reakcióidőben felveszi a versenyt a vezetékesekkel. (MX510-zel pl.) -
AMATŐR
őstag
Az vígasztal, hogy másoknak is nehéz kérdés az egér kérdés! Nehéz várni ilyenkor mikor az ember elhatározza a vásárlást.
-
bwoay
nagyúr
az is hátránya a BT-seknek, hogy ugye a rádiósok sima PS/2 keyboard-mouse-ként viselkednek, viszont a BT-s ugye BT eszközként, magyarán telepítés,
BT kapcsolat beállítása nélkül nem használható,
ehhez viszont szükségeltetik egy hagyományos klaviatúra.
szóval ha belegondolunk,
hogy valaki most rakja össze az első (és tegyük fel: brutál)
gépét, amihez BT-s setet vesz, akkor szereznie kell egy sima billentyűzetet,
hogy bekonfigurálja a BT-st :)
Amúgy én ennek ellenére a BT-re voksolok,
nekem jól jönne a dongle a telómhoz is.
Meg ki tudja milyen BT-s cuccaim lesznek még a jövőben,
amikhez hasznát tudnám venni a klaviatúrának. -
Fade_Away
őstag
válasz
pallmallka #25 üzenetére
cs sek 19.000fts egérpadot megveszik ésha 40.000ft ért lehetne kapni olyan egeret ami picivel jobb mint mx510 ük akkor azt azonnal megvennék... (Ha kell északa hordanának ki újságot ezért, vagy lopnának vagy......)
(Najó ez kicsit durva de fanatikus CS sek majd ilyenek)
....és előre is köszönjük a beszámolót!
...és énis L mert megjön barátnőm 2hete nemláttam, úgyhogy 1napig :) tuti nemláttok :) -
pallmallka
tag
nem igaz!!!
radios alkalmatlan, bluetoothos meg a franc tudja... radios mar csak a technologia es a zavaro tenyezok es sebesseg miatt is lassab pontatlanabb mint a bluettothos... nekem radios van es Leg ratyi... jatékra !vezetekes! kell ha meg nemcsak jaccol akkor varj egy hetet es megmondom mi a kulonbseg a bluetooth meg a radios kozott, mert akkor mar lesz tesztpédány vezetekesre radisra meüg bluetoothosra is:) -
AMATŐR
őstag
válasz
pallmallka #25 üzenetére
Kérlek ííííííírj, mert szerdáig le kell adni a rendelést!!!!!!!
-
pallmallka
tag
válasz
Fade_Away #23 üzenetére
ok
ertem nem ey gamer eger, de a bluetooth sokkal jobb mint a radio... az igaz h lassab mint a vezetek ez teny de nem használhatatlan játékra...
csupán annyi h aki tenyleg fanatikus játékos az vegyen mx510et és azzal toljja mert az gyorsabb...:)
akinek masra is használja és nem nagy clan gamer annak simán jo egy bluetooth os eger
de az az igazság h jovo heten megjon mx900 am meg a fUnc -om meg haver mx 510-e és fUnc-a akkor majd utanna irok egy osszehasonlito tesztet:)
melledűsleg nem csoda h nem lattal bluetoothos eger meg mindig kiba draga és alig nemrégóta lehet kapni:) (fo a magyarossag)
nah telleg L mejd egy ora mulva benezek es fojtatjuk a beszelgetest...
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
válasz
pallmallka #20 üzenetére
énmég gamert nemláttam blútúszal jáccani igaz már jóidelye nemvagyok túl aktív.
-
pallmallka
tag
Vezetékes: Gyors, nem mobil
Radiós: Minden szar zavarja, lassú
Infra: Lassú, kell rálátás az egységelk között
Bluetooth: viszonylag gyors, nem zavarja semmi, masra is használhatod nem csak egereszesre,
kicsit lassan áll fel bootnál (kb. 50% eséjjel jutsz be biosba inditasnal) -
pallmallka
tag
Hát egen... 5 év gar van minden Logitech termékre azonban emiatt nekem is van nemi agályom miutan beszlgettem egy kicsit Logitech magyarországi képviseletével.
Az ő álláspontjuk az h Logitech Magyarország nem vállal garanciat hanem az beszállitóikat terheli mivel ok csak képviselet és nem rendelkeznek sem készlettel sem semmivel... magyarul az a ceg vállalja a gart akitol veszed és nekik kell viszajuttatni a gyartohoz, tehat a garancia érvényesitése a Logitech felé itt csak közvetetten oldható meg:(
Nah en most go haza melóból majd meg onnan leszek asszem:)
Bye -
Fade_Away
őstag
lehet elirtam.
Csak zsinóros egeret szabad venni
ergo zsinórnélküli: aksis,blútúszos egeret NEM szabad venni.
Nézz meg profi gamereket ahol az egér minősége létkérdés!
Mindegyik zsinóros egeret használ!!!
ennyire érdekel fontos egér akkor ajánlom még a steelpad egéralátéteket. 1hátránya van legolcsobb is 4-5eft be kerül.
gl&hf
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
válasz
pallmallka #15 üzenetére
Sajna csak a garancia miatt aggódom az ilyen távoli dolgok miatt. Mert ugye ami elromolhat az el is romlik.
-
AMATŐR
őstag
válasz
pallmallka #11 üzenetére
A18000 a jelenlegi MX 900 22000 árához képest tűnik ólcsónak.
-
Mike T.
tag
A ''nemkábeles'' egereket felejtsd el, ha játszani akarsz. (Bár csak két éve CS-zem, de ennyit megtanultam) Oda még mindig kell a kábel... Jobb a reakcióideje. És ebben szerintem az MX1000 sem fog változást hozni, mert bár az optikája jobb lesz (talán), de az átvitel nem javul.
-
pallmallka
tag
hát ha neked egy 18ezres egér olcso akkor:D
Ausztriabol hozom logikusan olcsobb... de ha kimész németbe ott még olcsóbb
de ha érdekel ra pontos ár akkor megmondom
és PRE PAID eljárással akár hozok is neked, annyi ha meg akarod uszni a kicsike pstázásat itthon akkor le kell jonnod Pécsre vagy Komlóra érte.
Annyit tévedtam h előre mekkel rendelni mert egyik boltban sincs készleten... de a legolcsobb hejen 61 EURO
megegy szerk: de a Logitech Cordless Desktop For Bluetoth szetet toom vállalni 115 EURO-ban mert abbol van 14 BD készleten:) bill+eger+tolto+bluetooth hub+5év gar
visit: www.logitech.hu
[Szerkesztve] -
AMATŐR
őstag
válasz
pallmallka #8 üzenetére
Baromi ólcsónak tűnik! 70 euró????
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
Egréhez legjobban gamerek értenek. (Cs sek, quakerek, UTsek, Starcraftosok)
Én mint volt gamer semmiképp se javaslom neked az aksis/blútúszos egereket.
Logitech ből mx510 szvsz nagyonjó.
Ha vanmég pici időd váárlásig akkor megvárhatod mx1000szériát nagyon széplesz! (és valszeg jóis) (Van topikis róla nézmeg) -
pallmallka
tag
MX 1000 kapható!
ára 70 euro korul van.. de ha kell valakinek aki baranyai akkor hozok szivesen:D
DE Logitech Cordless Desktop for Bluetoot (bill+m900) 115EURO:)
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
-
L3zl13
nagyúr
Van, aki szerint nehéz mert rádiós. (Akksik súlya.)
De szerintem ideális. Nem véletlenül tesz a Logitech a kábeles változatokba nehezéket (akksi helyett).
Nekem MX700-am van ami ugyanaz, csak BT helyett rádiós.
Helyedben talán elgondolkodnék, hogy megvárjam az MX1000-t.... :U -
AMATŐR
őstag
Szeretném a régi egerem egy Logitech MX 900-ra cserélni. Hallottam sok jót, de rosszat is róla:PL túl nehéz stb. Mihez képest nehéz? Ha valakinek van tapasztalata vagy tud a témában segíteni, írjon.
Aktív témák
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest