- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Hello!
Egy komoly problémám adódott amiben a segítségre lenne szükségem.
Valahogy -tudtomon kívül- sikerült néhány, egyébként igen fontos file-omat titkosítani (WinXP EFS), majd ujratelepitettem a vindozt, es azota nem tudom megnyitni őket (Access Denied, the file maybe in use... stb.) Nagyon örültem neki, mert kb 2 hétig tartott kinyomozni, hogy egyáltalán mért nem tudom megnyitni őket. (eddig azt se tudtam, hogy lehet titkosítani...)
A Súgó-ban vmit írtak, hogy a tanúsítványok beépülő modul-ban nézegessek vmit (plug-in a beépülő modul? hol van?), és importáljak vmi nyilvános kulcsot, de igazából 1 szót se értek belőle.
Remélem tud vki segíteni, mert nem szeretném, ha fél év munkáját kidobhatnám az ablakon vmi hülye(ség) miatt.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest