- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhair
csendes tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Próbáltam mindig pozítívan a pes mellett állni, de arcon köptek minket. Igen tudom, hogy volt default team nem ma kezdtem a szériát, de ez sem volt kidolgozva. Már a team spirit betett ennek a lehetőségnek. Fifaval nem érdemes összehasonlítani, mert ott van kihívás, van tengernyi igazolható ember, főleg a 22-ben bent lesz az angol 5. osztály. Nyílván a játékmenet az nincs a pes közelében , de ez már szubjektív. Ideje beismerni, hogy váltani kell, persze lehet reménykedni, de nálam már a játékmenet kevés lesz. Belefáradtam az elmúlt években, hogy nincs semmi tartalom, de még online se. Ez amit.pedig idén leművelnek ez katasztrófa. Semmi kommunikáció, néha egyik, utána másik közösségi oldalra írnak valamit, ez vicc! Én úgy gondolom valamit nagyon elqrtak az elmúlt két év alatt és most gyors összedobnak valamit.
Elvesztették a EB-t is, gondolom idő kérdése és a többi nagyobb csapat is visszakerül az EA-hez. Persze a japán piac majd eltartja őket, csak azért ahogy az elmúlt években kezdett végre a széria újra éledni és egyre többen megismerték. rendezvények voltak érthetetlen ez az egész húzás :(
Persze ki lesz próbálva, mert ingyen lesz, de sok jót nem remélek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Netflix
- eBay
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest