- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
ROBREGGAE
üzenetére
Nézd... FIFA98 óta fifáztam minden évben. Kb 2010 környékén próbáltam kis az első PES-em, de akkor még nem merültem el benne, és a FIFA volt a trendi a baráti körben is, így nem váltottam, de nekem már akkor is tetszett. 2016 óta mind a két játékot megvettem konzolra, és egészen 2019-ig masszívan FIFA játékosnak vallottam magam, de egyre jobban éreztem, hogy valami másra vágyom, és elmerültem a PES-ben, és a PES20-21 mellett nem igazán fifáztam már.
A helyzet az, sosem vallottam magam top playernek, még csak jónak sem. Valahol az átlag környékén lehetek, aki olyan focis játékra vágyik, aminek realisztikus a játékmenete. Az a része, ami a pálya vonalain belül játszódik, tehát nem a neveket, mezeket, címereket értem realisztika alatt.
A kérdésedre -megpróbálva- válaszolni, a FUT nem lenne rossz játékmód, de az online részéhez keveset cselezek, és nem követem figyelemmel mi a meta, ezáltal gyenge játékos vagyok. A Squad Battles-t játsszva gép ellen élvezném, de néha úgy érzem képtelenség megverni a gépet.
A FIFA menedzser módja viszont elég jó, nekem ez a saját csapat készítés része nagyon tetszik. A játékmenet ugyan javult (csak Next Gen-en!!!), de engem nem nyűgöz le. Viszont -jelenleg- élvezetesebb mint az efootball. Nagyon nehéz kérdés... Talán azt javasolnám, fizess elő EA playre, és kapsz 10 óra Trialt, az alapján mindenki eldöntheti maga, hogy tetszik-e. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest