Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
perge666
üzenetére
Nekem egy ilyen Usb-ide-sata átalakító van, kb 2-3000 között vettem. Bármilyen régi cd-dvd ráköthető és akkor használható ilyen esetekben. Sok mindenre jó még

Nem a linkelt eladótól vettem, csak hirtelen ezt találtam. Ebayról szerintem olcsóbb is lehet.
Az androidot megnézem, köszi!
Más régi laptopra nem jó ez az android? Csak asusra van írva? -
mexel
veterán
Talán itt találok választ, már teljesen kiidegel a 701-em. Zenehallgatásra használom,(nám) és egy 16gb-os micro sd kártyávalé bővítem. Ami a gondot okozza, hogy az asztali gépemen felmásolom a kártyára a zenéket, átrakom a 701-be, és akkor nem látja a kártyát. ha kikapcsolom, vagy újraindítom, akkor ott a kártya, de csak RAW formátumban. Ha a 701-en leformázom akkor jó, akkor írható, de ha kiveszem és újra berakom akkor törlődik és csak RAW lesz újból. Mi lehet ennek az oka? 2db 16-os kártyám van és mindkettővel csinálja.
-
mexel
veterán
A biosfrissítés nem oldotta meg azt a gondomat, hogy 630 helyett 900-on menjen a proci. Az eeectl vagy milyen nevű progival elő lehet csalogatni a 900mhz-et, de ez nem automatikus. Mondjuk amire használom elég is a 630, és ha jól néztem akkor 900-on melegszik is rendesen 60-65 fokra a celeron. Nem egy hűvös darab

-
mexel
veterán
Közben meglett egy driveres oldal is és a típus is. Sima 4G, a Surf-on nincs alaphelyzet gomb alul. Tetszik a kis motyó, zenelejátszónak tökéletes

-
mexel
veterán
Na megvan az eee pc 4g. Hol lehet ezekhez friss xp drivereket és biost találni? Ebben csak 630-on megy a proci, és ha jól emlékszem olyasnit olvastam, hogy új biossal menni fog 900-on. (mondjuk így is elég arra amire kell.) Kipróbáltam egy 8gb-os micro sd+adapterrel, tökéletes arra hogy arról olvassa a zenéket.
Más: nem tudom pontosan milyen ami nekem van. Az biztos, hogy EEE PC 4G és xp matrica is van rajta. Egy driveres oldalon találtam ilyeneket, hogy EEE PC 4g Surf/XP vagy EEE PC 4G/XP és még linuxosat is, de ez nem az lesz. A matricáján alul csak annyi van, hogy EEE PC 4G. Melyik lehet a kettő közül? -
mexel
veterán
Sziasztok! Gondolkodom egy eeepc 701 vásárlásán, zenegépnek használnám. Attól félek, hogy a 800x480-as kijelzőn nem lehetne normálisan látni az AIMP-ot. Nincs valakinek erről egy képernyőfotója (vagy akár winampról)? A másik kérdésem, hogy mivel lehet bővíteni? 1,8"-os vinyót bele lehet tenni, vagy csak SDHC kártyával tudok tárhelyet növelni? (pl egy 32gb-os kártya beletehető-e?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- EAFC 26
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Távcső topik
- További aktív témák...
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350W - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- Bontatlan! Thinkpad X1 (Yoga) 2in1 gen10 Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe 48 hó gyári gari, számla!
- Eladó Workstation - Lenovo P15S gen2 (11.gen Core I7 32Gb DDR4 1 Tb SSD 4Gb Nvidia)
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet hogy beruházok egybe, most egy 366-os celeronos laptopról megy a lejátszás, de kicsit lassú a dolog