- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Hi all.
Én is beléptem ebbe a csapatba.
A héten hozzám vágtak egy bizonytalanul működő 4G -t.
Miután rákerestem, hogy mi is van benne, arra gondoltam hogy pont jó lenne egy NAS lelkének...
Szal atomjaira szedtem, és azt hiszem meg is találtam mi volt a baja.
A hűtőlemez rögzítéséből kihagytak jópár csavart, hogy azokkal pótolják a burkolati csavarokat.
Szal a hűtőlemez némi paszta felkenése után visszakerült a kellő mennyiségű csavarral, majd a burkolatba is raktam jópár oda passzoló csavart. Egyenlőre úgy tűnik eredményes voltam. A tesz közben nemvolt fagyás, stabilan indul, STB...Ma a rajta levő Win lecseréltem OMV (OpenMediaVault) -re.
Innen: [link] leszedtem a "openmediavault_3.0.36-i386.iso" -t, amit rufussal feltoltam egy pendrive-ra, majd telepít...
Simán első "rúgásra" összeállt minden. a kicsikét gyönyörűen elérem a hálózatról, ránézésre szépen teszi a dolgát.Egy kérdésem lenne.
Van valakinek ötlete, hogyan lehetne egy esetleges hálózatkimaradás után automatikusan elindítani a kicsikét ha visszajön a hálózat?
Nem sok kedvem van akkumulátoros alátámasztással, vagy szünetmentessel bajlódni...Mod:
Ja az akkuja halott a kicsinek. Lehet hogy érdemes lenne megpróbálni azt feltámasztani?
Vajon meddig bírja hálózat nélkül egy 2 terás külső HDD-vel a nyakában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest