- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Noh, nálam is van a kicsike.
..őszintén, első benyomás után nagyon sokat fejlődtek anyagminőség és összeszerelést tekintve is! A bill. hullámzásra felkészültem, megnyomogattam, de minimális az, amit nyomásra is mozog, gépeléskor szinte semmit.
Az egérgomb meglepő mód fémből van (1005-ösömön még műanyag kamukrómmal volt)
Zsanérja erősnek tűnik, az ezüst szín az elvárásnak megfelelően abszolút nem gyűjti az ujjlenyomatokat és a por is kevésbé látszik rajta, mint a lakk/matt felületeken.
S, a legfontosabb; van USB 3.0! Még hozzá kettő darab is.
01
02Negatívum: a jobb egérgomb nyomáspontja más, mint a balé.

A kijelző körüli fekete keret és a billentyűgombok körüli rész sajnos továbbra is lakkozott fekete. Ami előbb utóbb hajszálkarcos (noh és koszos) lesz.Ezektől eltekintve, kicsivel 100k felett szerintem most best buy ez a gép.
Akinek a számok alapján ennél - az Intel D525 - ION - is erősebb kell, 125k környékén megkapja az E-450 - ATI párost, de a célját szerintem ez is tökéletesen ellátja.mod.
Még nem kapcsoltam be, kicsit várok még. Majd írok a teljesítményről is.
Most igyekszem megszabadítani a reklám matricáktól, mert az van dögivel, egész pontosan 5.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 820 G3 Core i7
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -30% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest