- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonio123
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek egy Asus 904HD kütyühöz. Két éven keresztül működött, utóbbi időben megbolondult. Először csak néha adta be a képernyő a feketét random időközönként, miközben a WiFi jelzőt is bekapcsolta - Fn+F2-vel ki sem lehet kapcsolni. Sajnos ezen állapotban a külső képernyő sem működik. Pár napja már addig jutott, hogy amint bejön a WinXP desktop azonnal bevágja a feketét a WiFi lámpával. További jelenség, hogy bekapcs.után a képernyőt feketén tartotta addig, amíg a Win logo nem jött be. Mostanság, már látható az első képernyő - talán a videókártya bejelentkezése, amely a BIOS elérhetőségét tartalmazza a logóval együtt. Amiket eddig próbáltam netes ötletek alapján:
1. Víruskeresés mindenhol, ahol lehetett a legfrissebb adatbázissal (esettől) - többször is
2. VGA driver frissítés - recoverynek adott CD-ről - többször is
3. BIOS frissítés Asus oldalról 904HD-hez - több verzió is
Minden fenti dolog után ideig-óráig működött, majd ismét fekete képernyő. Ugyanakkor csökkentett módban remekül elmegy az idők végezetéig mint ahogy a BIOS-ban is órákat lehet állomásozni anélkül, hogy előjönne a feketeség.
4. Hétvégén olvastam, hogy a proci lötyögése is okozhat ilyet. Próbáltam szétszedni, de nem akarom eltörni a műanyagokat, csapdák helyét meg nem ismerem, neten nem találtam leírást.Kifogytam az ötletekből. Valaki találkozott ilyen jelenséggel? Mit lehetne még kipróbálni? Tud valaki segíteni vagy irányt mutatni ebben a "feketeségben".
Előre is köszönöm!
Tonio
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest