- Google Pixel topik
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Laca 012
üzenetére
Az én gépem már lassan 1 éves, bár sokat nem ment. (HDD sentinel szerint 76 nap - szal' 1824 üzemóra van bene)
Nem tudom mennyire olvastál vissza a topikban, a lényeg, h annó történt is egy kis baleset vele, volt barátnőm ráborított 3dl narancslevelet... gyorsan cselekedtem, de a billentyűzetet így sem tudtuk megmenteni - 3.500 pénzért adott újat Újpesten a szerviz. (Illetve még az egérpanelt kellett cserélnem, mert egyszerűen a cukros lófax megölte.
Ezt csak azért írtam le, mert nem vészes egy új bill. 3500ft-ot megér.
A "kopás" nem is pontos definíció nálam, inkább ki van fényesedve - főleg a space, a, e s, d és az enter környéke.
A fehér jelzéseknek abszolút semmi baja, csak magán a fekete anyagon látszik.mod. Jah és igen, egérpad; nálam az olyan, mint az új.
50 esetből 1x használom egér nélkül. ..de én nem is az a fajta vagyok, aki ott fog szöszölni, inkább bedobok a táskámba egy egeret.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Alienware 17r4 olvass
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
50 esetből 1x használom egér nélkül. ..de én nem is az a fajta vagyok, aki ott fog szöszölni, inkább bedobok a táskámba egy egeret.