- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
Akkor leírok mindenet a kezdetektõl:
Tuning/hûtés:
486 DX2 66 MHz @ 80 Mhz (majdnem, mert csak akkor volt stabil, ha gyorsan párolgó kontaktsprével fújkáltuk a bordáját :)). Úgyhogy ez a tuning csak kísérleti/kutatási célokat szolgált, mert a gép használata két személyt igényelt :))
Mikor programozgattam, tettem egy nagy Ascii kódtáblázatot a gépház oldalára celluxxal, majd késõbb, a technika fejlõdésével hûtõmágnessel. :)) :) ) van felfügesztve, hogy a rezgése ne terjedjen át mindenre.
Egy kis hûtõbordét ráragasztottam a southbridge-re, fogalmam sincs minek, unatkoztam.
A HDD LED, Reset Sw, Power Sw kábeleket szépen összefontam, és az egész köteget aranyszínüre fújtam.
A házban egy-két csörgõ rész megfeszítését még megoldottam a felületek közé ragasztott, szétvagdalt cipõfûzõdarabokkal.
A vízhûtés csövei a ház elõlapjának tetejébe fúrt lukakon jönnek ki a ház tetejére tépõzárral rögzített radiátorhoz.
Azt hiszem ez minden mûvem idáig.
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest