Keresés

Aktív témák

• _Gudella

senior tag

válasz _Gudella #87 üzenetére

Ja, azt kihagytam, hogy volt egy AMD K5 pr-133 is közben, de miután hazavittem próbálgatni két nap alatt megpusztult. :(
    Szerencsére sikerült érvényesítenem a garanciát...

• _Gudella

senior tag

Akkor leírok mindenet a kezdetektõl:

Tuning/hûtés:

486 DX2 66 MHz @ 80 Mhz (majdnem, mert csak akkor volt stabil, ha gyorsan párolgó kontaktsprével fújkáltuk a bordáját :)). Úgyhogy ez a tuning csak kísérleti/kutatási célokat szolgált, mert a gép használata két személyt igényelt :))

Mikor programozgattam, tettem egy nagy Ascii kódtáblázatot a gépház oldalára celluxxal, majd késõbb, a technika fejlõdésével hûtõmágnessel. :)) :) ) van felfügesztve, hogy a rezgése ne terjedjen át mindenre.
    Egy kis hûtõbordét ráragasztottam a southbridge-re, fogalmam sincs minek, unatkoztam.
    A HDD LED, Reset Sw, Power Sw kábeleket szépen összefontam, és az egész köteget aranyszínüre fújtam.
    A házban egy-két csörgõ rész megfeszítését még megoldottam a felületek közé ragasztott, szétvagdalt cipõfûzõdarabokkal.
    A vízhûtés csövei a ház elõlapjának tetejébe fúrt lukakon jönnek ki a ház tetejére tépõzárral rögzített radiátorhoz.

Azt hiszem ez minden mûvem idáig.

Aktív témák