Keresés

Aktív témák

• vati

senior tag

válasz bibimad #11 üzenetére

Nem tudom, Radeonéknál is így van-e: de állítólag valamennyi FX-sorozatú kártya nyűgös lesz, ha 8X helyett 4X-en kell mennie.
    Még az Inno3D support oldalán is írták anno, hogy 4x AGPt tudó ECS lapokkal gebasz lehet. Számomra ott nem derült ki hogy ez az Inno3D vagy az ECS-lapok bugja.

Nem lehet hasonló effektus a Radeonok esetén?

• vati

senior tag

Nekem is ilyen lapom van, egy 1800+ -os Athlonnal használom, húzás nélkül, 300-as táppal. Sohasem tapasztaltam hasonlót, másfél év alatt. Én elégedett vagyok vele.

Két olyan szívásom volt ami távolról összefüggésbe hozható a lappal de ezzek sem biztosak: az Inno Fx5200-es vidkártya hulla instabil volt benne (garis csere, a mostani Radeon 9000Pro atomstabil) és a Snazzi III digitalizáló kártyának sehogy nem sikerült független IRQt varázsolni aktív RAID mellett - így kicsit nehéz volt működésre bírni. Utóbbit inkább a Snazzi driver primitívségének tudom be.

Előtte 2 Abit alaplapom volt: 2-ből 2 megdöglött, az első szerencsére még garanciaidőn belül. Erősen elgondolkoznék, mielőtt újra ABitot veszek.

Továbbra sem idegenkedem az ECStől. Ennyi pénzért LAN-kártyát, RAIDet, audiót egyszerre...

Aktív témák