- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
vati
senior tag
Nem tudom, Radeonéknál is így van-e: de állítólag valamennyi FX-sorozatú kártya nyűgös lesz, ha 8X helyett 4X-en kell mennie.
Még az Inno3D support oldalán is írták anno, hogy 4x AGPt tudó ECS lapokkal gebasz lehet. Számomra ott nem derült ki hogy ez az Inno3D vagy az ECS-lapok bugja.
Nem lehet hasonló effektus a Radeonok esetén? -
vati
senior tag
Nekem is ilyen lapom van, egy 1800+ -os Athlonnal használom, húzás nélkül, 300-as táppal. Sohasem tapasztaltam hasonlót, másfél év alatt. Én elégedett vagyok vele.
Két olyan szívásom volt ami távolról összefüggésbe hozható a lappal de ezzek sem biztosak: az Inno Fx5200-es vidkártya hulla instabil volt benne (garis csere, a mostani Radeon 9000Pro atomstabil) és a Snazzi III digitalizáló kártyának sehogy nem sikerült független IRQt varázsolni aktív RAID mellett - így kicsit nehéz volt működésre bírni. Utóbbit inkább a Snazzi driver primitívségének tudom be.
Előtte 2 Abit alaplapom volt: 2-ből 2 megdöglött, az első szerencsére még garanciaidőn belül. Erősen elgondolkoznék, mielőtt újra ABitot veszek.
Továbbra sem idegenkedem az ECStől. Ennyi pénzért LAN-kártyát, RAIDet, audiót egyszerre...
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest