- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Első tesztkörén a Snapdragon 8 Elite 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Sziasztok!
Van egy óriási bajom ! :(
Vettem egy ECS K7VTA3 v.3.x alaplapot,talán valaki ismeri,ez egy amd alaplap, kt333-as chipsettel, 333mhz max. ddr ram támogatással + raid,ac97,lan,stb...
Van hozzá egy 1.8Ghz-es DURON processzorom,tehát nem XP. Erre mit ir ki?
UNKNOWN CPU - 1800 Mhz.
Ugye a mhz stimmel is,az XP feltelepült,működik az egész rendszer,a sandrát is futtattam,minden ok,de persze az xp is a biosból veszi,és ''unknown cpu'' 1800Mhz-et mutat a rendszernél.
A legjobb,hogy a legújabb bios van benne,visszatettem a régebbi ''c''-t is,de ezzel is ugyanez a helyzet. Mi lehet a gond?? Ilyennel még nem találkoztam megőrülök!
Volt valakinek ilyen gondja? Mi lehet a megoldás?
A ram ami benne van az egy hynix 256Mb 266-os ddr ram.
Nagyon mérges vagyok! u.i: jelenthet ez nekem amúgy problémát..?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest