- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
őszintén szólva engem irritált ez a műsor :S
nem mindegyiket néztem, az uccsó 2t nem láttam, de ami a legjobban zavart : beharangozzák hogy jó ötletért kapod a támogatást, tőkét...ehhez képest arról szólt az egész hogy a jó ötleteket, szabadalmakat felvásárolták...amiben némi fantázia volt, az nem úgy kezdődött hogy dobjuk össze az indulótőkét és pl 30-40 % os részesedésünk lesz, nem...egyből : jó, megkapja a pénzt, de 51-60% ot akarunk...sztem ez nem fair, akármilyen snájdig üzletemberekről van szó, ezt csinálják meg sutyiba de ne tv műsorban, őszintén ha nekem volna valami újító ötletem fix hogy nem vittem volna eléjük az üyet mert nem eladni akarom hanem megvalósítani
a csaj meg egyenesen irritáló volt, lehet ért valamit az üzlethez de én személy szerint a 8 általánost is nehezen nézem ki a fejéből
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest