Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- iPhone topik
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi74
őstag
válasz
juliabrilke #2979 üzenetére
De de a PDA-s!
Oh, ez rekordidő volt, egy németnek 2 hónapig könyörögtem, hogy ki ne fussunk a 90 napból, amíg az értékelés alatt látszik, hogy mire kaptad. Ott is láttam, hogy nyomja ezerrel az értékeléseket másoknak, engem meg kifelejtett. Ehhez képest ez a 2 hét a franciával már csak egy kis ujjgyakorlat. Nála a francia nyelvű levél lágyította meg a szívét. Bár nem vagyok oda ezekért a gépi fordításokért, mert olvastam már gépi fordított magyar szöveget, és elég nevetséges volt. Nem tudom mi van odaírva, ezért zavar. Na mindegy, most biztos megértette, mert értékelt.
Igen engem is bosszant, hogy ilyen átlátszósággal törölte. Pedig ez egy agyondicsért angol.Na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest