Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaaa26
aktív tag
Szia, igen minden rendben volt, bár hozzáteszem ott sem olvasta el, ugyanígy ott volt, csak megegyeztünk hogy megnézem mennyibe fog kerülni. De az egy 20 dekás cucc volt, ez meg 14 kiló, és kb 60k lenne csak feladni. Azért is írtam hogy előtte írjanak, nem is értem ha megvan az illető, már leveleztünk is miért nem ott keres? Na mindegy, a lényeg hogy így ezzel jogosan kérhetem a törlést ha arra kerül a sor, megírtam neki mailba, ha előre utalja nekem számlára a szállítási költséget feladom, és majd rendezem ha felszabadult a pénzem. Kölcsönös bizalom kell ehhez, ha nem tetszik neki akkor kérem a törlést, nekem ennyi pénzt elővenni csak egy feladáshoz kicsit sok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest