- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Azzal kezdtem. Azért maradtam ennél. Fizikailag nem lehet 5* (de semenyivel sem) jobb egy kodekekben ugyanezt tudó, 4-6* ennyibe kerülő készülék, főleg nem csupán 1-1db 6mm-es, vagy hasonló hangsugárzóval. Volt 8mm-esem, 10-es is (aptX), meg sem közelítették. Persze telefon is kell hozzá, mert alapból a Honor is 600-on működik LDAC-vel, át kellett kapcsolni 990-re. Samsungon nem lehetett.
A rázkódásból eredő akadozásra persze 1 teszt sem tér ki, főleg, hogy nem is HQ módban teszgelik az LDAC-t, úgy meg ezen pl. nem jön elő.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
-
Predatorr
őstag
Redmi Buds 5 Pro LDAC-on is tudja a multipointot, HQ módban is, állítható a száron a hangerő is, jó a zajszűrése 20e-ért, és nem kell neki EQ, olyan kiegyensúlyozott és tiszta a hangzása.
Azért az igazi, 990mb/s (mert folyamatosságból és minőségből ítélve Samsung-on pl. csak az optimalizált 600mb/s működött) LDAC stabilitásra kíváncsi lennék egy rendes tesztben, mondjuk nadrágzsebben, futás közben, max. hangminőséggel, mert ott még semmit nem hallottam stabilan kapcsolódni. A Redmi is gyakran megbicsaklik 96kHz-en (4-8 megszakadás, felgyorsulás, aztán pár percig jó), 48-on már csak ritkán. A 24-bit ugyanakkor nem gond. Szerencsére a legtöbb CD 44kHz/16bit."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5