Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Tudod vannak női és vannak férfi sportok, és vannak női és férfi sportágak,"
Meg vannak videojátékok, azon belül is olyan játékmódok, amik meg láthatóan eddig sem a valós erőviszonyok realisztikus leképezéléséről szóltak, sem arról, hogy a valóságban kit kivel lehetne egyáltalán egy csapatba tenni. És egész eddig ez nem volt gond.
Azt nem értem, miért nem lehet kimondani, hogy -mit tudom én- a foci szerintetek nem nőknek való sport, olyan abszurd, mintha egy fantasy lenne, vagy pont a nők elöl menkültök a fifába és nem szeretnétek még itt is velük találkozni, vagy akármi...
Én sokkal jobban tisztelnék egy ilyen véleményt, mint azt a mesét habbal, hogy "jajj, de Puskást, MBappét meg csatár Neuer-t lehetne a valóságban is egy csapatba tenni, ha épp nem lenne totál képtelenség".
Hiába még ha csak barátságos meccseken is, de a történelem során többször fociztak nők férfiakkal, mint halott férfiak élő férfiakkal..."Ha ezt nem érted meg, akor pont neked szól manapság a FIFA"
És pont neked/nektek nem. Nem csak az EAFC24, hanem az elmúlt legalább 5 év Ultimate Team-je. Szóval nem tudom egyáltalán miért kínozzátok itt magatokat...
De igen, lehet igazatok van és generációs dolog is ez. Lehet egy videojátékot nem úgy készítenek, hogy 50 éves faszik világnézetéhez igazítják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Cyberpunk 2077
- Gumi és felni topik
- Minecraft
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest