Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
A wayteq xbook-60fl olvasónak van valami egyéb neve? Csak mert egyetlen egy teszt videót nem találok róla.
-
ben11
őstag
Sziasztok!
Nővérem szeretne a férjének egy ebook olvasót. Én javasoltam neki az általam is használd és kedvelt Kindle 5-öt, de gondoltam azért rákérdezek itt nálatok, milyen jó alternatívák vannak még 30ezer környékén.
Ezen kívül olyan kérdésem lenne, hogy létezik vízálló olvasó? Gondolom nem 30 magasságában van, ha van.
Köszönöm előre is!
-
ben11
őstag
Úgy átlagban minnél nagyobb felbontású a kijelző, annál könnyebb az egy-egy pdf ábráit és szövegét értelmezni. Nyilván egy komolyabb kijelzőhöz már dukál némi vas is ami meghajtja azt és nem kell egy órát várni egy lapozásra vagy nagyításra.
Felbontást sztem ne add 1024 x 768 alá. -
ben11
őstag
Meg egy kerdes olvasokkal kapcsolatban.
Ahogy nezem kb minegyikre egy ev garancia van. Aki huzamosabb ideje hasznal egy modelt kerdezem. Ez a tipusu kijelzo hogy viseli az ido mulasat? Illetve, ha jol gondolom az akkuk jellemzoen nem cserelhetoek, meddig birjak a gyurodest es mi van ha megadjak magukat??
(bocsanat az ekezetek hianya miatt,telefonrol nehezkes) -
ben11
őstag
Sziasztok!
Tervezgetem egy ebook olvasó beszerzését. Igyekeztem körbejárni a témát de azért megkérdezlek benneteket is, a tapasztalat biztos jól jön.
Szóval amit keresek: Nyilván E-Ink kiejlző (mint 5", max 6") 600*800 felbontás, lehetőleg minél több formátumot kezeljen(epub, prc fontos lenne),esetleg valamilyen vezetéknélküli kapcsolat(wifi,bt). Ami még jó lenne, ha nem lennének hangosak a gombok.
Mindez 30ezerig.Néztem Kindle-t ill WayteQ xBook-60w.
De várom a tanácsaitokat.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest