Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Ó, dehogynem lesz nehéz! Ilyen nincs is.
A logikus könyvtár nem igazán létezik egyelőre a könyvolvasóknál. Vagy cím, vagy író szerint sorba rendez, és kész. Cserébe viszont rá lehet keresni akár az íróra, akár a címre a keresővel.
Egyetlen olyan könyvolvasót tudok, ami megfelel a fő elvárásaidnak, ez pedig az Icarus Illumina HD. Bár a kerete nem keskeny, a többi kérésedet tudja teljesíteni. Az általad említett cikkben van hozzá bővebb leírás is.
Sokkal több lehetőség lenne, ha elég lenne az érintős is, a felsőbb kategóriákban inkább olyanok vannak. Nekem is érintős van, és nagyon jól kezelhető.
Hátha a többieknek is lesz ötletük, én csak ezt az egyet tudom.
-
hampidampi
senior tag
Van még az Onyx Boox C65HD After Glow, vagy pl. a Prestigio MultiReader Supreme 5664 is, ami az Icarus Illumia HD átcímkézve.
-
Degeczi
nagyúr
PDF-ről e-bookba automatikusan valóban sosem lesz jó az eredmény, de a fő e-book formátumok között már jóideje (amóta az öreg MOBI-t váltotta a KF8/AZW3) nincs probléma - hiszen éppúgy HTML alapúak és ugyanarra képesek.
A mindennapos gyakorlatban (a családunkban is vegyesen van többféle formátumot kezelő eszköz) ez teljesen lényegtelen kérdés, a Calibre automatikusan kezeli: nincs sok értelme komoly választási szempontnak tenni.
-
missmonroe
tag
előkerült már a tablet téma amikor először ilyesmit kérdeztem, de az igazság az, hogy az olvasáson kívül nekem nem annyira kéne másra...és 20 alatt találni egy olyan tabletet, aminek van értelme, nehezebb mint egy ilyen ebook olvasót...vagy lehet hogy nagyon lüke vagyok?
ha tableten olvasok olvasok pdf-eket órákon át, az nem fárasztó nagyon? a kijelző miatt kérdezem...elfogadható árban ilyen mixben találtam például IQ Pocketbookot...nem tudom az menniyre borzalmas (tablet-ekönyvként hirdetik).
-
MErzsi
csendes tag
Hidd el, hogy vadonatúj... Nem először fordul elő, hogy egy még nem is kapható terméket kifutottként jelöl a PocketBook. Ha ráviszed az egeret a fenti menüsorban található "Termékek"-re, akkor pedig azt írja, hogy újdonság az Aqua... Igaz, az összes többi olvasót is újdonságként jelöli, még az első generációs Touch Lux-ot is. Szóval teljes a fejetlenség.
Egyébként igazad van, ez egy elég fapados olvasó; alacsony felbontás, nincs háttérvilágítás...
Ennek tényleg csak annyi az értelme, hogy nyugodtan lehet a strandon vagy a kádban olvasni, és akar bele is lehet ejteni a vízbe, mert azt is kibírja. -
Libretom
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest