Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
▼▼▼ E-KÖNYV OLVASÓK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott márkák listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb e-könyv olvasó kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Egyéb speciális kívánság (színes; írható; gombokkal kezelhető; magyar nyelvű szoftver; vízálló, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totasenior
tag
válasz
Oldman2
üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, mégis van olyan pdf, amit szeretnék olvasókészüléken olvasni, az átalakítása erre valóban alkalmas formátumra viszont sziszifuszi munka, mint tudjuk.
Konkrétan Gavin Menzies: 1421 c. könyvéről van szó. Már néhányszor nekiugrottam de a minősége sem a legjobb (valószínűleg az alkalmazott betűtípusoknak is lehet ehhez köze, na meg nem tudom hogyan, milyen programmal lett szkennelve).
Megszereztem az eredeti angol epubot, megvan lengyelül is, azok szépek, jók, de sajna angolul annyira nem tudok, le kellene fordítani. Elég terjedelmes. Nem határos a lehetetlenséggel, előfizetek a DeepL pro verziójára, sok ülés kell hozzá a laptop előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX