Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
gtamate2
üzenetére
Elnézésed kérem, félreérthetően írtam..!

Ugye a virtuális memória ha jól tudom a RAM + lapozófájl összessége, szóval nálam nem 20GB a lapozófájl "csak" 12GB, erre jön rá a RAM, így lesz 20GB virtuális memória.
Elég ránézned a HWInfo64 szeletre amit linkeltem, a RAM peak 6.5GB volt ezzel párhuzamosan pedig 3GB lapozófájl szinten, így jön ki a virtuális memória peakhez a 9.5GB. Ezt fél óra játék után..
Ergo az, hogy csak akkor nyúl a lapozófájlhoz ha megtelt a RAMsajnosnem igaz, legalábbis látszólag.Arról látod pont fogalmam sincsen, hogy mi és mit pakolgathat a lapozófájlba, szóval ez a vRamhoz köthető esetleges párhuzam számomra új volt, thx.

Mint mindenki aki első multira elindította az Arma3-at anno, én is egyből becsapódam a topicjába, hogy hilfe mert ez bizony elég szarul fut. Ott ajánlották először a lapozófájl fixre vételét illetve annak kiterjesztését, jópár más dologgal párhuzamosan persze.., azóta használom így.
Csak annyit látok, nagyon sok játék szívesen terpeszkedik benne, mélyebb technikai tudás hiányában nem tudom, pl az ARMA3 esetén a lapozófájlba/ra került 9GB (ugye erre írtam hogy láttam már ott 17-18GB-os virtual memory peaket..) hova máshova tudna "menni" vagy mi is az az adatmennyiség pontosan. Ez a 12GB pont nem hiányzik és szemmel láthatóan használják is a játékok bőszen, tömören ezért nem tartom szerencsés vagy logikus lépésnek a herélését..
(#177) Enton:
Survivor "húzásra" toronymagasan ver mindent az Airdropok szedegetése/Quartermasternél való leadása, az első pályarészen még 2db jóság van egy ládában, a másodikon már többnyire csak 1db és ugye darabra jár a Survivor XP. Speciel hamar ráálltam arra, ha meghallottam a repülőt már néztem is fel az égre és felvettem a futócipőt..

Az éjszaka a Combat/Agility skillfa húzására kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Új, Gamer félgép - MSI PRO B850-P WiFi + Ryzen 7 7800X3D + Kingston FURY 2x8B DDR5 5600MHz
- Eladó Creality CFS Kit ,több színű nyomtatás támogatása
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- JBL STAGE 2 9634
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest