Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Nálam 512Mb van beállítva fixen
Le volt tiltva teljesen, de mondom hátha kell valaminek. Még sose volt belőle problémám semminél, a textúrát amúgy is csak meg akartam nézni, de örülök a közepes felbontásnak is, nekem megfelel úgy is.
3,5 Gb RAM-ot eszik maga a játék az én beállításaimmal ahogy néztem, szóval mostanában kezdem nem megbánni, hogy anno két darab 4Gb-os modult vettem (darabja volt újonnan 4900 Ft, pont akkor vettem mikor a padlón volt az ára). Egészen eddig minden belefért 4Gb-ba is, amivel játszottam, windows-zal együtt.
Akadozni szerencsére nem szokott, ilyen beállításokon elég neki ennyi RAM, meg SSD-re pakoltam, hátha segít valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Le volt tiltva teljesen, de mondom hátha kell valaminek. Még sose volt belőle problémám semminél, a textúrát amúgy is csak meg akartam nézni, de örülök a közepes felbontásnak is, nekem megfelel úgy is.