Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Bluetooth-headsetekről általában
- A Honor profi iPhone másolásban
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Nálam 512Mb van beállítva fixen
Le volt tiltva teljesen, de mondom hátha kell valaminek. Még sose volt belőle problémám semminél, a textúrát amúgy is csak meg akartam nézni, de örülök a közepes felbontásnak is, nekem megfelel úgy is.
3,5 Gb RAM-ot eszik maga a játék az én beállításaimmal ahogy néztem, szóval mostanában kezdem nem megbánni, hogy anno két darab 4Gb-os modult vettem (darabja volt újonnan 4900 Ft, pont akkor vettem mikor a padlón volt az ára). Egészen eddig minden belefért 4Gb-ba is, amivel játszottam, windows-zal együtt.
Akadozni szerencsére nem szokott, ilyen beállításokon elég neki ennyi RAM, meg SSD-re pakoltam, hátha segít valamennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xcover 7 128/6
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Le volt tiltva teljesen, de mondom hátha kell valaminek. Még sose volt belőle problémám semminél, a textúrát amúgy is csak meg akartam nézni, de örülök a közepes felbontásnak is, nekem megfelel úgy is.