- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! A következő problémával fordulok hozzátok:
Van egy Ati Radeon 3870 videókártyám amin 2 dvi csatlakozó van. Eddig úgy használtam hogy a monitor egy dvi-d-sub átalakítóval volt csatlakoztatva a vga-hoz a másik csatlakozón pedig egy lcd tv volt csatlakoztatva dvi-hdmi csatlakozón keresztül. Ez így működött is csak a monitor képe kicsit vibrált. A monitorhoz vettem egy dvi-d dual link kábelt abba bízva, hogy megszűnik a vibrálás.
A meglepetés akkor jött mikor kicseréltem a kábelt. Nem volt kép csak a tv-n.
Megcseréltem a tv és a monitor kábelét akkor a monitoron lett kép de a tv-n nem.
Tehát a problémám, hogy a két csatlakozó közül csak az egyiken megy a digitális átvitel. A másik csatlakozón ha visszacserélem a dvi-dsub átalakítót és azon keresztül csatlakoztatom a monitort akkor van kép.
Az érdekesség, hogy a gép látja a monitort is és a tv-t is azon a csatlakozón is amelyiken nincs kép mert ha rádugom akkor a képernyőkezelőben megjelenik, ha pedig kihúzom eltűnik.
Kérdésem, hogy mi lehet a probléma, hogy csak az egyik csatlakozón megy a digitális átvitel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest