- Apple Watch
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Melyik Neroval lehet ISO-fajlbol kiirni egy indithato *setup*,vagy *exe*-fajlt XP/SP2-vel?
/Nem tudom,hogy hanyas verziot keressek/
-
GBX
aktív tag
azéert van mert nem ártana firmware-t frissíteni abban az íróban, avagy töltsd le a friss ''bios'' frissítést a író-hoz. Vigyázzál, mert ha elrontod a garinak annyi (elméletben).
Nekem pio107d-m van és frissítenim kellett a firmware-t mert nem ismert fel jól egy csomó ''noname'' lemezt, azóta vidáman írom őket. -
Chandler
senior tag
ööö mitol van az hogy a nero val irok egy verbatim + os 8x os dvd-t (MMC alapanyag) es a nero bar latja de olyan mintha nem lenne rajta mert a sajatgepben nem latom rajta a dolgokat amiket ra raktam, ja es a dvd-t lezartam ugyhogy az nem lehet baj. ugyanezekkel a beallitasokkal irtam egy traxdata dvd-t es az meg jo. aztan az easy c&dvd creatorral irtam egy verbatimot es az jo lett, de az a baj hogy az easy cd&dvd creatorral csak 2x esen tudok irni pedig az irom (pioneer 108) 16x osan es a dvd pedig 8x osan irhato. valaki segitsen mind2 problemaban legszi

-
róland
veterán
CDBurnerXPPro. DVD-t is tudsz írni vele, nemsokára meg jön a 3.5-ös verziója.
Bővebben: link -
TCBurner - CD-/DVD-író plug-in Total Commanderhez...
-
Zol33
tag
Alcohol 120% - ezzel csak image-t tudsz írni
Complete CD & DVD Writer - ezzel lehet mindenfélét írni -
Chandler
senior tag
tudnatok ajanlani egy dvd iro programot ami nem a nero es nem az easy cd&dvd creator?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest