Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chandler
senior tag
ööö mitol van az hogy a nero val irok egy verbatim + os 8x os dvd-t (MMC alapanyag) es a nero bar latja de olyan mintha nem lenne rajta mert a sajatgepben nem latom rajta a dolgokat amiket ra raktam, ja es a dvd-t lezartam ugyhogy az nem lehet baj. ugyanezekkel a beallitasokkal irtam egy traxdata dvd-t es az meg jo. aztan az easy c&dvd creatorral irtam egy verbatimot es az jo lett, de az a baj hogy az easy cd&dvd creatorral csak 2x esen tudok irni pedig az irom (pioneer 108) 16x osan es a dvd pedig 8x osan irhato. valaki segitsen mind2 problemaban legszi
-
Chandler
senior tag
tudnatok ajanlani egy dvd iro programot ami nem a nero es nem az easy cd&dvd creator?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest