- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
blise
tag
hello
köszi, de azt az oldalt már elég jól kiveséztem (mellesleg elég jól tudok angolul), és erre még nem találtam ott leírást, de ígérem vissza fogok nézni oda is.
szóval csak így tovább srácok -
blise
tag
sziasztok a következő problémával találkoztam dvd írás közben:
(hozzátenném, hogy nem én küzdök ezzel mert nekem nincs dvd írom, de neki meg nincs netje)
a transzkodoláshoz dvd2one progi használva, de nem lehet vele a feliratokat lemeteni hiába jelölöm ki ott ahol ki kell.
miért van ez?
a másik:
miért van az hogy egyik megirt lemez simán indul a másik pedig ugy hogy egy könyvtárszerkezetből ki kell választani az első vob fileot és utánna megy, pedig mindkét esetben ua a műveleti sorrend mind rippelés, mind transzkodolás, mind írás foylamán
ha valaki ebben a két témában előrébb tart mint mi akkor please ne kiméljen
Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest