- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
Aktív témák
-
Staff
csendes tag
Köszi szépen, asszem lesz mit tanulmányozgatni az este :DD
-
Bash
őstag
Szerintem itt minden kérdésedre megtalálod a választ:
[L]http://www.dvdcenter.hu/dvdfaq.html[/L]
Íróval kapcsolatban, szerintem most a legjobb, ami kapható:
[L]http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=jq_6sHHIm-b6sE72Bffwuz7YutgIgBuMr-s=?CatalogCategoryID=%2es4KC0%2eNDGEAAAD3AoOquAcK&ProductID=9x4KC0%2eNN8MAAAD3xsCquAcS&Dept=cpu[/L] -
Adi
senior tag
www.dvdplusrw.org kell neked, ha jól rémlik.
Amúgy röviden:
Mínuszos formátum: régebbi, a régi olvasók jobban kedvelik, filmkészítésre találták ki, nem tud részleges írást (packet writing), formázni kell a lemezeket, a mesterfilmekhez másféle lemez és író kell (totál más hullámhosszú lézerrel dolgozik!).
Pluszos formátum: újabb, adatmentésre jobb, mert tud részleges írást, nem kell a lemezt formázni, az újabb olvasók ezt is megeszik. Ebből először az újraírható lemezek jöttek ki, de most már a csak írhatók is elterjedtek.
Szerintem a pluszos felé menj. Bár drágább a médium hozzá kicsit, de az előnyei IMHO ezt kompenzálják. -
Staff
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném, ha valaki segítene megérteni a DVD formátumok lényegét, különbségét, előnyeit/hátrányait, mert szeretnék vásárolni 1db DVD írót, csak foggalmam sincs, hogy mi merre meddig, már ami a formátumokat illet. Lehet már volt ilyen topic, de hirtelen nem találtam, esetleg 1 linknek is örülnék, ahol ezen témában tájékozódhatok.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest