Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pedrobaa

csendes tag

Hali!

A következő problémám van:
    Egy Hitachi DVDCam-mel készült videoanyag DVD-RAM lemezre. Ezidáig gond nélkül Ulead DVD Movie Factory importjával le tudtam szedni a lemezről az adatot és DVD formátumban ki tudtam írni. Ma, a lemez scannelése közben lehalt a Movie Factory (30%-nál megakadt a scan és se előre, se hátra), task managerből kellett leállítanom, viszont azóta a lemez olvashatatlan. Előtte a kamera kiválóan lejátszotta, tehát adat tuti volt/van rajta. A PC nem formázott lemezként ismeri fel, ha éppen felismeri, a kamera nem tudja beolvasni. Próbáltam DVD recovery programok tömkelegével beolvasni/visszaállítani a lemezt, de sikertelen minden próbálkozás, vagy nem is látja a lemezt, vagy közli, hogy üres.
    Az IsoBuster PDV hibát ad, jelen pillanatban éppen fut a BadCopy, de eddig az összes szektort hibásnak látja és nem talált visszaállítható adatot.

Igazából elég tanácstalan vagyok, a lemezen elég fontos anyag van, jó lenne nem elveszíteni. Minden ötletet szívesen várok :D

Amúgy Windows 7 alól futtattam a Movie Factory-t, lehet az okozta a problémát, de azthiszem ezen már kár agyalni :)

Új hozzászólás Aktív témák