Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Alapvetően az a kérdés, hogy a 4 tuneresnél kell-e több. A felvételek és a nézett csatornák 4-nél több frekvencián vannak-e. Mert ugye az 1 tuneres is tud több dolgot felvenni ugyanarról a frekvenciáról.
Nekem eddig nem volt vele gondom, tette a dolgát. Kép a képben ugyan ritkán TV-zek, de azzal sincs gond (a saját gyári programja tud egyszerre 4 műsort is mutatni, négyfelé osztva a képernyőt). A 4 tunert nem emlékszem, hogy kihasználtam-e, de 3-at biztos. Amikor még nem volt elterjedt a Spíler TV, raktam fel spanyol meccseket az egyik oldalra és közben ugye volt mondjuk RTL-en A mi kis falunk és esetlegesen a Juventus meccs is belecsúszott ugyanabba az idősávba. A 2 tuneres ehhez már kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Bluetooth hangszórók
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest