Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Nekem is volt néha lassulás , akkor amikor kettő tuner volt használva , egy Cablestar HD 2 PCI kártya és egy usb-s kínai Astrometa.
Utóbbival együtt sokszor megcsinálta hogy kiakasztotta media servert. Talán rossz a drivere. Vagy nem szereti a Windows együtt a kettőt.Sokáig próbáltam kiküszöbölni de ráuntam és elvagyok az egy darab jól működő PCI tunerkártyával. Ritkán rögzítek műsort. És igazából nem szükséges két tuner nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest