- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doorii
újonc
Köszönöm a választ/okat!
Igazából tavaly volt egy analóg tv-m amivel úgy tudtam tv-zni , hogy ahhoz volt egy hasonló alcor set top boxom, amihez hozzá volt csatlakoztatva, az említett koax kábel.
Időközben le kellett cserélnem a tvt (ez a tv tartalmaz egyébként DVB-T, és-C tunert elvileg), és feltételeztem , hogy az említett a koax tetőtéri antennához vezethet igen, és , hogy csak összecsatlakoztatom a dolgokat és újból ugyanúgy tv-zek....aztán mégsem tudok....éljenek az új technikai dolgok... -
doorii
újonc
Hello Mindenki!
Csak az alap csatornákat szeretném fogni, nincs előfizetésem.
A problémám: van egy Vortex LED tv-m , egy alcor HDC-3500-as set top boxom, és a panel lakásokban megszokott módon a falból tv koax kábel is.
Összedugtam a tv-t a set top boxszal HDMI csatlakozóval, a boxba meg bedugtam a koax kábelt, semmi csatornát nem talál, próbáltam a tv-be is közvetlen bedugni az RF csatlakozóba a koaxot, így se talál semmit.Segítsen valaki, ha tudja mit rontok el, vagy mi a hiba!!!!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged