- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
iref-h
tag
Sziasztok!
A DUNA TV digitális adásából vettem fel, "sikerül" is a felvétel. Sajnos nem tudok vele mit kezdeni, mert a [ts] kiterjesztéssel rögzített anyagot nem tudom lejátszani, illetve olyan formátumba konvertálni, megírni, ami lejátszható DVD vagy CD lejátszóval. Van e ötletetek, hogyan oldható meg a probléma.
Üdv.: iref-h -
iref-h
tag
T. ati2 és nrc!
Köszönöm a segítséget, végre működik a digitális adás vétele, a Duna és a Duna Autonómia műsorait most már tudom nézni.
Az Unregister_DVBSource.exe és a Register_DVBSource.exe működtetése "megtette a hatást."
Üdv::iref-h -
iref-h
tag
Bocs' az előbb nem a válaszra kattintottam, pótolom, hogy ne kelljen keresgélni!
Szia!
Nálam is vonaglik a digitális adás képei, szinte másodpercenként darabos mozdulatok láthatóak. Megpróbáltam a javasolt megoldást.
Felraktam a DVBviewer 3.9.2.-t és a CoreAVC 1.7. -t úgy ahogy írtad. a telepítés jól ment, de sajnos még kép sem jelenik meg, az adás információi megjelennek, műsor stb.
Az alábbi üzenet jelenik meg:
"DVBViewer Pro Error
Cannot load Source Filter Error: 0x80004003 érvénytelen mutató"
Üdv.: iref-h -
iref-h
tag
válasz
wassermann #1637 üzenetére
Valóban van térerő jelző, eddig erre nem figyeltem fel. Azt tapasztalom, hogy az analóg adás vétele közben a térerő a minimumon van, (legkisebb vonás) digitális adás vételekor már a csökkenö vonalakból álló ábra sem látszik, megpróbálom nagyobb teljesítményű antennával. Jelenleg a tunerrel adott kis botantennával próbálkoztam, gondolván hogy a szentesi adótól néhány km-re elég lesz ez is.
Köszönöm a gyors választ, a gondolatébresztő felvetést, a fejleményekről beszámolok.Üdv.:iref-h
-
iref-h
tag
Sziasztok!
Talán nem is erre a fórumra tartozik, de a "TV tuner problémák" hoz írt kérdésemre nem érkezik válasz. Tudna e valaki segíteni, merre felé induljak el.
Vásároltam egy AVerTV Hybrid + FM Cardbus Tunert, azzal a reménnyel hogy a mostanában induló digitáli TV adást is nézni tudjam. Szentesen a Duna és a Duna Autonómia jött be. A probléma az, hogy szinte másodperces szaggatással, változással jön a kép.
MSI VR600X 240HU géppel használnám a tunerkártyát. A proc, dig. tv vétel közben 15 - 20% - on megy
Üdv.: iref-h
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest