- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
framer48
újonc
válasz
Kernel #14059 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Van DVB-C TV egy smart LG. A leírtak alapján valóban jel erősség lehet a probléma, ugyanis többszörösen leosztott a bejövő kábelem. Mindegyik szobába leosztottam, nálam a számítógépnél is van TV. A régebbi rendszeremen viszont működött egy TV kártya. Monitor TV van, ezért szeretném újból rendszerbe állítani a TV tunert. Így dolgozhatok is, meg fél szemmel tévézhetek is.
-
framer48
újonc
Sziasztok! Tudom ojat kérek ami szinte biztos hogy megtalálható a rengetegben. De már napok óta böngészek, ég a szemem, folyik, mit folyik ömlik belőle a könny, de a problémámra nem találtam megoldást. Beszereztem egy "HAUPPAUGE WinTV-HVR-930C USB TV Tuner"-t, annak reményében, hogy TV nézés mellett jobban esik a munka. A tunerem viszont nem akarja az igazságot, és nem hajlandó minden csatornát megtalálni. Digi kábel TV-m van és a DVB-C 128,5 valamint a 770 és a 778-as tartományból egyetlen csatornát sem talál. Ha tud valaki segíteni, azt nagyon megköszönöm.
Kíméletesen tessék velem bánni, kezdő vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest