- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
framer48
újonc
válasz
Kernel
üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Van DVB-C TV egy smart LG. A leírtak alapján valóban jel erősség lehet a probléma, ugyanis többszörösen leosztott a bejövő kábelem. Mindegyik szobába leosztottam, nálam a számítógépnél is van TV. A régebbi rendszeremen viszont működött egy TV kártya. Monitor TV van, ezért szeretném újból rendszerbe állítani a TV tunert. Így dolgozhatok is, meg fél szemmel tévézhetek is.
-
framer48
újonc
Sziasztok! Tudom ojat kérek ami szinte biztos hogy megtalálható a rengetegben. De már napok óta böngészek, ég a szemem, folyik, mit folyik ömlik belőle a könny, de a problémámra nem találtam megoldást. Beszereztem egy "HAUPPAUGE WinTV-HVR-930C USB TV Tuner"-t, annak reményében, hogy TV nézés mellett jobban esik a munka. A tunerem viszont nem akarja az igazságot, és nem hajlandó minden csatornát megtalálni. Digi kábel TV-m van és a DVB-C 128,5 valamint a 770 és a 778-as tartományból egyetlen csatornát sem talál. Ha tud valaki segíteni, azt nagyon megköszönöm.
Kíméletesen tessék velem bánni, kezdő vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest