Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
Új hozzászólás Aktív témák
-
LarsR
tag
A kijelző az 17"
Ez ugye laptop és benne van 3 db kábel, amiből 2őt a wifi kártyára lehet rádugni, a 3ikat meg a tvkártyára dugtam rá. Szóval sima laptop wifi kábel és csatlakozó. [link] ez a kártya az. A bot antenna oké, de tetőantenna az nekem már sok lenne. Inkább eladom a kártyát és hagyom az egészet. Most kb 5kg a gép, nem akarok egy tetőantennát is cipelni hozzá

-
LarsR
tag
Elképzelhető hogy kell neki külső antenna? Erre gyanakszok. Nem talál jelet, se digitális se analógot. Alapból három kábel van a képernyőben, 2 wifi, 1 meg gondoltam tv kártyára megy. Ez rossz elképzelés?
Sehol nem találtam a neten olyan csatit amit be tudnék építeni. Gyárilag ahogy a képből ki tudtam venni, a gép bal hátsó sarkán lenne a helye. Oda most perpillanat egy usb portot raktam be. Antenna bemenetet nem találtam sehol sem. -
LarsR
tag
Sziasztok!
Van egy avermedia a316-os mini pci-e tv kártyám laptopban (msi ex705x). Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen programot használjak hozzá. Az avermedia oldalán lévőkkel már próbáltam. Drivereket is kipróbáltam mind. Az volt a baj hogy amikor a drivereket felraktam hozzá és a program feltelepült azt írta ki hogy nem látja az eszközt. Most teljesen máshonnan szedtem le drivert és azzal simán felismerte magát a kártyát és feltette azokat a drivereket amiket fontosnak talált a gép. Elméletileg most használatra kész a kártya, viszont nincs hozzá program amivel tudnám használni. Tudtok segíteni?
rendszer win7 prof. 64bit
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby elektronika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann