- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
LarsR
tag
A kijelző az 17"
Ez ugye laptop és benne van 3 db kábel, amiből 2őt a wifi kártyára lehet rádugni, a 3ikat meg a tvkártyára dugtam rá. Szóval sima laptop wifi kábel és csatlakozó. [link] ez a kártya az. A bot antenna oké, de tetőantenna az nekem már sok lenne. Inkább eladom a kártyát és hagyom az egészet. Most kb 5kg a gép, nem akarok egy tetőantennát is cipelni hozzá
-
LarsR
tag
Elképzelhető hogy kell neki külső antenna? Erre gyanakszok. Nem talál jelet, se digitális se analógot. Alapból három kábel van a képernyőben, 2 wifi, 1 meg gondoltam tv kártyára megy. Ez rossz elképzelés?
Sehol nem találtam a neten olyan csatit amit be tudnék építeni. Gyárilag ahogy a képből ki tudtam venni, a gép bal hátsó sarkán lenne a helye. Oda most perpillanat egy usb portot raktam be. Antenna bemenetet nem találtam sehol sem. -
LarsR
tag
Sziasztok!
Van egy avermedia a316-os mini pci-e tv kártyám laptopban (msi ex705x). Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen programot használjak hozzá. Az avermedia oldalán lévőkkel már próbáltam. Drivereket is kipróbáltam mind. Az volt a baj hogy amikor a drivereket felraktam hozzá és a program feltelepült azt írta ki hogy nem látja az eszközt. Most teljesen máshonnan szedtem le drivert és azzal simán felismerte magát a kártyát és feltette azokat a drivereket amiket fontosnak talált a gép. Elméletileg most használatra kész a kártya, viszont nincs hozzá program amivel tudnám használni. Tudtok segíteni?
rendszer win7 prof. 64bit
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air M2 8/256 (GARANCIÁS!!! 2026.09.18.)
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest