- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KR79
csendes tag
Hello, a segítségeteket kérném!
Az lenne a kérdésem, hogy Technisat CableStar Combo HD CI tunerhez kell- e mediacard?
UPC digitális kábeltv szolgáltatásunk van, set-top boxxal, azt nem tudom, hogy ha számítógépen szeretném nézni a tv-adásokat, akkor kell-e ehhez a tunerhez mediacrd vagy hogy tudom megoldani?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
KR79
csendes tag
Hello, a segítségeteket szeretném kérni!
Az lenne a kérdésem, hogy Technisat CableStar Combo HD CI tunerhez kell- e mediacard?
UPC digitális kábeltv szolgáltatásunk van, set-top boxxal, azt nem tudom, hogy ha számítógépen szeretném nézni a tv-adásokat, akkor kell-e ehhez a tunerhez mediacrd vagy hogy tudom megoldani?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
KR79
csendes tag
Hello, a segítségeteket kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PH! Darts
- Hardcore café
- Steam Deck
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest