Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KR79
csendes tag
Hello, a segítségeteket kérném!
Az lenne a kérdésem, hogy Technisat CableStar Combo HD CI tunerhez kell- e mediacard?
UPC digitális kábeltv szolgáltatásunk van, set-top boxxal, azt nem tudom, hogy ha számítógépen szeretném nézni a tv-adásokat, akkor kell-e ehhez a tunerhez mediacrd vagy hogy tudom megoldani?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
KR79
csendes tag
Hello, a segítségeteket szeretném kérni!
Az lenne a kérdésem, hogy Technisat CableStar Combo HD CI tunerhez kell- e mediacard?
UPC digitális kábeltv szolgáltatásunk van, set-top boxxal, azt nem tudom, hogy ha számítógépen szeretném nézni a tv-adásokat, akkor kell-e ehhez a tunerhez mediacrd vagy hogy tudom megoldani?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
KR79
csendes tag
Hello, a segítségeteket kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest