- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MonkeyBird
csendes tag
Kösz az infót, Windows 7 64Bit-em van. Legális és eddig tökéletesen bevált így nem szívesen váltanék és az oprendszerek közt se szívesen ugrálnék. Hogy mennyire stabil driver van rá azt nem tudom erre nem sok infóval találkoztam, drivert már leszedtem hozzá aláírtat, de persze ez már csak a kütyü megléte után derülhet csak ki, hogy megfelelő e, na meg a hozzá mellékelt az mit tud.
Ezért is kérdezősködök hátha valaki bővebb felvilágosítással szolgálhat, ennél legalább a chipset biztos, és ez is haladás, hogy nem zsákbamacska. Így fel lehet valamelyest készülni. -
MonkeyBird
csendes tag
válasz
Kernel #11277 üzenetére
Akkor én fogalmaztam meg rosszúl a kérdést értetlenül, a lényeg erre voltam kiváncsi, hogy mezeien lementi a Streamet mintha netről töltenék le valamit és nem tömöritget semmit felvételkor. Viszont az ilyen kütyük melletti leírások többsége DVD minőséget és MPEG2 felvételt katyvaszól ezért voltam rá kiváncsi, hogy mi merre hány méter mert az ilyen nem sokat érne ha csak erre volna képes, pont a lényeg veszne el ezzel.
Annyit javítanék az eredeti kérdésen, hogy inkább arra kérnék válasz, hogy melyik chipset a jobb melyiket érdemes inkább beszerezni.
Ahogy végig böngésztem a leírásokat és a fórumot erre a chipsetre IT9135 van a legtöbb cucc és van hozzá 64bit-es driver is.
Ezt a kütyüt néztem ki magamnak.
Mini USB DVB-T HDTV MPEG-4 Win 7 64Bit it9135Itt pedig a nagykereskedő oldalán: HX126 HDTV MPEG-4 IT9135
Akinek esetleg van ilyenje leírhatná tapasztalatait, előre is köszönöm.
-
MonkeyBird
csendes tag
Most készülök venni az e-bayről USB Stick DVB-T tunert, a kérdésem, hogy ezekel miben lehet menteni, mert a legtöbbnél azt látom, hogy MPEG felvétel de gondolom ez a hozzá adott progival, de elvileg lehetne menteni magát a stream-et is anélkül, hogy átkódolná? Ha igen melyik progit ajánlanátok, elsősorban Win 7 64bitre.
Illetve tapasztalatok, hogy mostanában melyiket érdemes vagy milyen chip-el ellátottak jönnek, esetleg konkrét eladót.
köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest