- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
b_b1
csendes tag
válasz
Watt25 #17562 üzenetére
Szia!
Dell U2412M a monitor tipusa. DVI és Displayport csatlakozói vannak. A neten talált infó alapján tudja a HDCP-t. A HD boxnak van HDMI kimenete. Azt akartam a monitor Display portjára kötni,csak később szembesültem vele,hogy ahhoz speckó aktív kábel kell, amit aranyáron mérnek. Így lemondtam róla.
Inkább rendeltem helyette ezt a kinai csodát: [link]. Remélem beválik. -
b_b1
csendes tag
Sziasztok!
A monitoromon DIGI kábeltévét szeretnék nézni. Arra gondoltam,hogy bérlek egy HD boxot a digitől és HDMI-n keresztül rákötöm a monitorra. A monitort egyszer rendes számítógépes monitorként használnám (DVI-n csatalkozik a géphez), máskor pedig tévézni. A váltáshoz mindig le kell majd húznom az egyik csatalkozót, vagy hogy működik ez? Bocs a láma kérdésért. Vagy van egyszerűbb megoldás?
Köszönöm:
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest