Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyog199
tag
Üdv.
Korábban írtam a fórumra, a műholdas műsorszórással kapcsolatban. Most viszont más kérdésem lenne.
Olyanba szeretnék segítséget kérni, hogy egy DVB-S vevőkészülék, hogyan működik, milyen egységekből épül fel, stb. Itt nem arra lennék kíváncsi, hogy egy scart kábelen összekötöm a vevőt meg a tv-t stb. stb.
Ha valaki tudna erről egy bővebb leírást vagy dokumentumot ajánlani, akkor az ne tartsa magában.
Köszi.Üdv
-
szunyog199
tag
Sziasztok.
Nem nagyon találtam a kérdésemnek megfelelő témát, de emiatt nem akartam újat nyitni.
Olyan kérdésem lenne, hogy a műholdas műsorszórásról kellenének információk, vagyis ami jobban elmagyarázza, hogy hogyan is valósul meg ill. működik ez a technológia. Hogyan jut el az adás a felhasználó TV-jére, stb. Kerestem neten de nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos dokumentumokat. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann