Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyog199
tag
Üdv.
Korábban írtam a fórumra, a műholdas műsorszórással kapcsolatban. Most viszont más kérdésem lenne.
Olyanba szeretnék segítséget kérni, hogy egy DVB-S vevőkészülék, hogyan működik, milyen egységekből épül fel, stb. Itt nem arra lennék kíváncsi, hogy egy scart kábelen összekötöm a vevőt meg a tv-t stb. stb.
Ha valaki tudna erről egy bővebb leírást vagy dokumentumot ajánlani, akkor az ne tartsa magában.Köszi.
Üdv
-
szunyog199
tag
Sziasztok.
Nem nagyon találtam a kérdésemnek megfelelő témát, de emiatt nem akartam újat nyitni.
Olyan kérdésem lenne, hogy a műholdas műsorszórásról kellenének információk, vagyis ami jobban elmagyarázza, hogy hogyan is valósul meg ill. működik ez a technológia. Hogyan jut el az adás a felhasználó TV-jére, stb. Kerestem neten de nem nagyon találtam ezzel kapcsolatos dokumentumokat. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest