Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
azbest #19445 üzenetére
Köszi a válaszokat! Nem pótolhatatlan felvételekről van szó, csupán a kíváncsiság hajtott, hogy van-e mód az ilyetén rögzített adások lejátszására fájl szinten PC-n. A felvétel szabadon fogható adóról volt (M4 sport). A dekódoló program a DeSTRoi nevezetű program, ami elvileg kifejezetten a Samsung által előállított "str" kiterjesztésű fájlok visszafejtésére van, de vagy én használom rosszul, vagy nem működik. Mindenesetre egy próbát megért, köszi mindenkinek!
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Ez egy Samsung UE48JU6400 típusú készülék. A helyzet egyébként megfelel az általad leírtaknak, a tv-be megy a koax és úgy rögzítek a tv-be dugott usb-re.
Egyébként lehet én fogalmaztam rosszul, vagy a válaszod nem jól értelmezem, de a kérdésem pontosabban az lenne, hogy amit az USB-re rögzít a tv, egy "str" kiterjesztésű fájl, annak a lejátszására van-e mód pc-n? Annyit találtam, hogy van egy visszafejtő program, amely ebből az str-ből csinál "ts" kiterjesztést, ami elvileg DVD formátum lenne, de lejátszani továbbra sem tudom semmilyen média lejátszó programmal. -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Van egy sejtésem, hogy nem jó topikba írok, de első keresésre nem találtam jobbat: abban tudnátok segíteni, hogy van-e bármilyen lehetőség Samsung Smart tv-n USB-re rögzített adás PC-n történő lejátszására?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest