- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Köszi a válaszokat! Nem pótolhatatlan felvételekről van szó, csupán a kíváncsiság hajtott, hogy van-e mód az ilyetén rögzített adások lejátszására fájl szinten PC-n. A felvétel szabadon fogható adóról volt (M4 sport). A dekódoló program a DeSTRoi nevezetű program, ami elvileg kifejezetten a Samsung által előállított "str" kiterjesztésű fájlok visszafejtésére van, de vagy én használom rosszul, vagy nem működik. Mindenesetre egy próbát megért, köszi mindenkinek!
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Ez egy Samsung UE48JU6400 típusú készülék. A helyzet egyébként megfelel az általad leírtaknak, a tv-be megy a koax és úgy rögzítek a tv-be dugott usb-re.
Egyébként lehet én fogalmaztam rosszul, vagy a válaszod nem jól értelmezem, de a kérdésem pontosabban az lenne, hogy amit az USB-re rögzít a tv, egy "str" kiterjesztésű fájl, annak a lejátszására van-e mód pc-n? Annyit találtam, hogy van egy visszafejtő program, amely ebből az str-ből csinál "ts" kiterjesztést, ami elvileg DVD formátum lenne, de lejátszani továbbra sem tudom semmilyen média lejátszó programmal. -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Van egy sejtésem, hogy nem jó topikba írok, de első keresésre nem találtam jobbat: abban tudnátok segíteni, hogy van-e bármilyen lehetőség Samsung Smart tv-n USB-re rögzített adás PC-n történő lejátszására?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann