- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Értem így már világos! Egyébként a most vásárolt készülékemben is van ethernet bemenet, de gondolom hiába kötöm rá a netet nem fog bejönni több csatorna ?

Egyébként nem vagyok nagy tv-zős kb fél éve nem néztem konkrétan tv adást 1-2 sportadáson kívül, szóval nekem bőven elég ez a 17 csatorna is, csak gondoltam megkérdezem.

-
rwin5
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Sikerült (magától) megoldódnia.. pedig kb összesen 1 órát tököltem az installálással és akkor nem sikerült. 17 csatorna jön be, a többire azt írja, hogy "pénzes".
Köszönöm a segítséget ettől független.
Ami off: egyébként ha előfizetjük a legnagyobb csomagot nem értem, hogy miért csak 1 szobában (set-top-boxon) jön be az összes csatorna a többiben pedig az átállás miatt összesen 4 csatorna jött be ezért vettem most ezt a készüléket, de a 17 is több mint a semmi.
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Ma vásároltam egy AMIKO HD8140 T2/C box-t a digitális átállás miatt. Telekom előfizető vagyok IP tv-m van, de már felvilágosítottak más topikban, hogy koax kábelen keresztül ajándékba kapom a digitális kábeltv adást.
A problémám az volna, hogy összedugtam ahogy a leírásban is van, de telepítésnél végig keresi automatában de nem talál meg 1 csatornát sem. Tud valaki segíteni az installálásában?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple TV+
- Milyen autót vegyek?
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Igen amúgy voltam a telekom topikban is, onnan is küldtek ide, de nem offolok tovább, bocs érte!
BUÉK!

wassermann