- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego2002
tag
Áhh, köszönöm!
Erre nem is gondoltam, pedig ott vírított a szemem előtt, mivel az aac alapból winamphoz van rendelve nálam, és még meg is nyitottam vele a kérdéses hangfájlt, és le is játszotta. De mivel winamppal lehet WAV-ba kinyomni, innentől már tényleg eccerű!
Köszi!
-
Diego2002
tag
Sziasztok!
Van egy Alcor DTV-1000 USB-s DVB-T-s eszközöm. Olvasgattam a fórumot, és SmartDVB-nél kötöttem ki, van fent DivX AAC dekóder és MONOGRAM is, így ezzel a progival nincs is gond, gondolok itt a hangra.
Elkezdtem próbálgatni a felvételt, és konstatáltam, hogy TS-be rögzít a program. Ezzel kapcsolatban az a gondom, hogy nem tudtam még VLC-n kívül mással lejátszani a TS-t, hogy hangja is legyen.
- WMP12 csak képet ad
- Media Player Classic és a Home Cinema egyformán viselkedik, ha a belső szűrőknél beállítom neki az MPEG TS-t, akkor kép sincs, a hangnak is csak a hosszát írja ki, de nem játssza le. Ha Haali Media Splittert használok, akkor csak kép van, hang nincs.
- VLC-vel jó, nem tudom ott lehet-e Deinterlace-t beállítani!?Ez a kisebbik gondom, szerettem volna mkv-ba átrakni, h.264-be betömöríteni az eredményt. MeGUI-val próbálkoztam, a képpel tulajdonképpen nem volt semmi gond, megcsinálta! De a hangot nem tudja átkonvertálni.
Ez érdekelne a legjobban, hogy mivel lehetne az AAC hangból AC3-at csinálni? Aki szokott ilyet csinálni, mivel teszi?
Előre is köszönöm!
-
Diego2002
tag
Sziasztok!
Tavaly nyertem itt a Prohardveren (az Infopatikától) egy Alcor DTV-1000 DVB-T vevőt.
Szegeden lakok, panelban, próbálgattam párszor de nem fogott be semmit. Szerintetek ezzel a vevővel lesz esélyem valaha befogni a DVB-s adást?
A "készülék" saját szoftverjét használtam, semmi mást. Érdemes lehet megpróbálni valami mással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest