- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
golya87 #15805 üzenetére
Ha az valami hardveres dolog lesz akkor bukik a mutatvány. A leírásban 64 QAM-et tud. Rákerestem és a DigiTV-hez meg 256-os kell, korábban ment volna 64-el is. Hát ezt nem tudom hogyan lehet megoldani szoftveresen.
Én úgy képzeltem el a dolgot hogy van egy adott freki és sávszél és ahogy az első hozzászólásban wifiként fogja a tuner és benyomja a gépe az meg kikódolja. -
Adott egy DVB-T tuner ami RTL2832U+R820T chipes tehát elvileg tud 24-1850 ig frekit. Használom is SDR rádióra.
Hogyan lehetne ezt az eszközt szoftveresen rábírni hogy DVB-C ként működjön?
Jó lenne ha menne mert 6eFt alatt nem találok DVB-C tunert sehol, ebből a realtekesből meg van itthon kettő is. -
válasz
azbest #13615 üzenetére
RTL2832U+R820T chipesem van legolcsóbb kétezerforintos tuner, kernel a gyári android 4.0.3-hoz úgy emlékszem csak 3.0.8-as de a mostanit még nem néztem lehet hogy újabb. Driver fent van és SDR megy tehát van esély rá hogy a dvb-is. DroidTv-t kipróbálom.
Ilyen proci van benne pontosan: Wondermedia 8850Csodálom hogy erre még nem ugrottak rá a gyártók, jó dolog lenne persze csak hardveres gyorsítás mellet.
-
válasz
csendes #13612 üzenetére
Realtek chipes tunerem megy androiddal de csak SDR rádiózni tudok vele, nem találtam még dvb szoftvert rá.
Viszont a proci igényt nem értem, nem úgy van hogy hardveres gyorsítás van videólejátszásra?
Amúgy egy egymagos WM8850 + mali400 gépről van szó 4.1.1 rommal. Ubuntu van még rá, de azt nem akarok meg sok minden nem megy még rajta. -
Hali Mindenkinek!
Melyik az a DVB-T tuner amelyik androiddal működik?
Találtam egy ilyet de ebay-en nincs fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest