Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
zhagyma
üzenetére
Nekem...mivel az egész gép kb. akkora hosszában mint egy USB-s TV-tuner. Elég bután néz ki a cucc, ha bármilyen USB-s eszközt rádugok, tehát ami megoldható belülre azt oda szeretném. Ha nem megoldható akkor sem dugnék rá egy USB-s tunert, akkor inkább ne tudja

Pláne, hogy már van benne egy DMB vevő, jó hosszú antennával
Esetleg nincs valami tipped, hogy hova fordulhatnék ezzel? -
hito
nagyúr
válasz
zhagyma
üzenetére
Annak ellenére, hogy egy árva szót nem értettem a monlógodból, hangvételedből aprócska reménysugár csillant meg előttem

A hardver nem tudom, hogy bírná-e, speciális kodekcsomaggal az 1080P-s videót is lejátsza, már teszteltem
Egyébként HT-s Z520-as Atom proci van benne ( "2X" 1,33GHz) és egy GMA500-as integrált vezérlő, ami elvileg fejlettebb és erősebb mint a GMA950-es.Ha a DMB-t és a full-HD filmeket elpörgeti, akkor gondolom ezzel is megbírkózna. Kérdés, hogy hova és kihez forduljak?Köszönöm a segítséged

-
hito
nagyúr
Sziasztok...vettem egy UMPC-t amiben van egy DMB TV-tuner. Hallottam, hogy kemény munkával át lehet programozni/hackelni DVB-T rendszerre. Lehet benne valami ráció, vagy teljesen elvetemült baromság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kik ők egyébként?