Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor innentől megyek az lcd tv topikba
-
b.vr
őstag
Köszönöm mindkettőtöknek!
(és bocsánat a műszakilag pongyola kifejezésekért, ez a része a műszaki elektronikának eddig eléggé kimaradt számomra...
Közben a UPC-topicban kiderült hogy amire nekem kell, azaz Sport1 és Sport2, az nem kódolt, nem tudom ez befolyásol-e bármit (pl. aki ezt írta, szerinte így ezekhez konkrétan nem kell Cl+os felvevő.
Illetve ettől még a TV, ha olyan irányba megyek el, akkor továbbra is érvényes, hogy kódoltan rögzíti az adást és nem tudom utána PC-re átvinni a felvételt? -
b.vr
őstag
válasz
djnice #16273 üzenetére
Köszi a választ! (és természetesen Watt25-nek is
)
A Venton-nál érdemes kérni bele az 500 gigás vinyót +11ért, vagy ez olyan mint egy PC és tehetek bele sajátot?
A tuner-rövidiítések nekem sajna nem sokat mondanak, nekem milyen tunerrel/tunerekkel kell kérnem? (csak a UPC lenne rákötve, más nincs. Kérjem vegyesen, a jövőre való tekintettel?)
szerk: még egy kérdés, bár ezzel már valszeg megyek majd egy tv-s topicba, szóval csak elvileg kérdezem. A tv-m is ősöreg és cseréni kellene. Kérdezném hogy az is lehet alternatíva hogy olyan tv-t veszek amiben van STB ami az általatok írt módon fogadja a UPC-kártyámat, és van benne felvevő? (persze akkor lenne értelme ha ez így olcsóbb mint a tv és mondjuk ez a Venton külön. Aztán lehet eleve hülyeség a kérdés és nincs is ilyen tv, szóval csak elvileg kérdezem hogy érdemes-e ezt körüljárni szerintetek?)
-
b.vr
őstag
válasz
djnice #16271 üzenetére
Igen, kábeles UPC.
Akkor ha jól értem, amiket írtál azok olyan STB-ok amik fogadják a UPC kártyámat.
Ha jól néztem a VU+ az jó drága, a Ventom sem épp olcsó (50e+, de annyit még talán szánnék rá) Ha ezekről akarnék még pár kérdést feltenni (pl. a Ventonról ami linket találtam, ott még tovább kell/lehet konfigurálni: [link], akkor ez erre jó topic, vagy melyik másik topicban kérdezzek inkább? -
b.vr
őstag
Sziasztok! A médialejátszós topicból ide irányítottak
(aztán lehet hogy ez sem a végső hely)
Médiafelvevőre lenne szükségem.
A UPC-nél vagyok, digitális csomag, és amire használnám hogy jégkorong-meccseket (NHL) vegyek fel, amire persze a set top box is megfelelő, csak a nekem tetszőket szeretném is megtartani ( (a gyári UPC set top boxból nem lehetséges kinyerni a felvételt) Pont ezért van is amúgy egy USB media felvevőm, csak azért az elég macerás (akkor a háttérben még egyszer le kell játszatni a meccset, majd utána még át is kell kódolnom mert helyből nem tud mp4-et, stb)
Szóval több megoldást is el tudnék elvileg képzelni, de nem igazán értek hozzá melyik mennyire reális, ebben kérnék segítséget (és lehet hogy más topic (is) kell hozzá)(1) beszerzek egy olyan set top box-ot (ha van egyáltalán ilyen...) ami egyrészt benyeli a UPC kártyát, másrészt tud adást olyan módon rögzíteni amit mondjuk egy pendrive-on tána á tudok vinni a gépemre
(2) beszerzek egy winchesteres asztali médiafelvevőt (vagy ezek már kihaltak?
)
(3) beszerzek valami sokkal jobb PC-re köthető médiafelvevőt mint ami most van. De akkor olyanra lenne szükségem amit lehet időzíteni, különben majdnem ott leszek ahol most vagyok, azaz még egyszer le kellene játszani a meccset, ezt szeretném kiküszöbölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- EAFC 25
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- ASUS routerek
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest