Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Netfone
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
horika79
csendes tag
válasz
zichie
üzenetére
a veetle egy stream "osztó" oldal, feléjük nyomom az adatot, és ők osztják szét, így akármennyi ember nézheti egyszerre nálam csak 1 feltöltés megy, a veetle osztja a többiek felé. igazából ott be lehet állítani, hogy mekkora legyen a bitráta, az talán nem lesz gond, a net meg 40/20.
-
horika79
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy mostanában akarok tv tunert cserélni a gépemben, eddig egy régi leadtek analóg kártya volt és kinéztem magamnak pár DVB-C képes tunert (digi a szolgáltató). Elég sokat utánaolvastam a dolgoknak, gondolom eddig megvalósítható lenne, de a sima tv nézésen kívül az adások streamelésével (veetle.com-on keresztül) is szoktam foglalkozni (van 1-2 haver akinél nem lehet digi és szeretik az angol focit
) ami az analóg kártyával nem volt gond, de nem tudom hogy az új kártyával (Technisat CableStar HD2 vagy Terratec Cinergy T PCIe Dual kártya lesz, esetleg valami usb-s ha nincs más) ugyanúgy lehetséges e, vagy a dvb-c bekavar e valamit. Hátha van valakinek tapasztalata, esetleg ötlete, tanácsa, stb. Előre is köszönöm a válaszokat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Házimozi haladó szinten
- Hamarosan érkezik az Atomic Heart utolsó DLC-je
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Assetto Corsa
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) ami az analóg kártyával nem volt gond, de nem tudom hogy az új kártyával (Technisat CableStar HD2 vagy Terratec Cinergy T PCIe Dual kártya lesz, esetleg valami usb-s ha nincs más) ugyanúgy lehetséges e, vagy a dvb-c bekavar e valamit. Hátha van valakinek tapasztalata, esetleg ötlete, tanácsa, stb. Előre is köszönöm a válaszokat. 
wassermann