- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
garga01
őstag
válasz
gregory91 #20437 üzenetére
A Thoron se kódolatlan az M1. Az M1, Duna, stb. csak az Eutelsat 9-en kódolatlan (ott se mind mindig, pl. M4). Viszont a Blind scan TP listában nem látszódik annnak a frekvenciája. Szerintem a boxba bekötötte a földi antennát és innden indította a blind scant, azért látszódik a háttérben az adás (földi antennával az m1)
-
ekkold
őstag
válasz
gregory91 #20194 üzenetére
Megfordult a fejemben a VLC Player is, csak ahhoz legenerálni egy lejátszólistát elég melós lenne.
Végül némi faragással sikerült a gyári HiDTV programot is nagyjából működésre bírni.
A frekvenciasáv elején levő néhány csatorna kivételével (114,5MHz - 135,5Mhz M1, M2, Duna, M4, M5, stb...) 160 csatornát talált meg, ebből kevesebb mint 20 ami kódolt/külön előfizetéses, azaz több mint 140 csatorna működik.A megoldás: megkerestem melyik konfig fájl tartalmazza a keresésklor használt frekvenciákat. Miután a formátumát megértettem, felvettem bele a neten talált DiGi csatornafrekvenciákat. Ezután a programot újraindítva a kereső már megtalált egy csomó csatornát, de nem mentette el a program, és nem is működtek. Részleges szkennelést indítva viszont pár csatorna működött. feltűnt, hogy akkor őrül meg a program, amikor ékezetes csatorna neveket olvas. Ilyenkor a csatornanév elé betesz egy fura karaktert, és kiakad a program. Ilyenkor nem is ment el semmit. Megkerestem, hogy ez melyik fájlba kerül bele, és a keresés után NPP-vel kiszedtem a hibás karaktereket, és mentettem a fájlt. Ezután a programból kilépve, az eredeti, hibát okozó fájlt, felülírtam a mentett és javított fájl-al. Utána már működött is a szoftver...
Azért ebben az a durva, hogy miért nem lehet normálisan megcsinálni egy ilyen programot, hogy ne kelljen egy napig netezni, meg konfig fájlokban túrni, hogy működjön....
-
farkas-j
őstag
válasz
gregory91 #19365 üzenetére
A MindigTV multiplexéről nem javasolt a frissítés, mert ha jól emlékszem a MindigTV fórumban írták, hogy ha onnan frissíti valaki a boxot, akkor az visszabutul. Pl eltűnik a DVB-C lehetőség, a csatornarendezés és még néhány dolog. Onnantól állítólag USB-ről már nem lehet visszaállítani a normális gyári módra, csak soros portról frissítve. Szóval biztos ami biztos jobban jár az USB-s frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged