- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
hampidampi
őstag
"Orion DVBT-R800... Nem sikerult rajonni, hogyan kell a csatornak szinkronfeliratat kikapcsolni."
Én rájöttem, ha még aktuális neked: a felirat nyelvét kell magyarról nincs feliratra állítani.Fenti boxnál másnak is csinálja azt, hogy scartra kötve nem kapcsolja ki-be a tévét?
-
-
Watt25
veterán
Akkor megteszi bármelyik Tesco-ban vásárolható 7-8 ezer Ft-os vevő is. (Ennél olcsóbban úgy sem kapni tudtommal.)
Feltéve, hogy van SCART vagy kompozit (RCA) bement a tévén. Ha csak RF (antenna) bement van a tévén, akkor olyan kell, amiben van modulátor. (Ezek drágábbak.) -
A hdmi felöl megtámadható a dolog, de a mezei dvb-t box-ok nem ismerik az analóg vételt, cserébe tudnak felvenni (model-től/fw-től függően mindent, vagy csak a free csatornákat)
Amit te is használtál box, ami a számítógép nélküli tv-zést valósítja meg. Létezik belőle analog/dvb-t tuneres, de felvenni azzal sem tudsz.
Sztem vagy HybridBox, vagy egy tuner kártya a pc-be.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest