Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hampidampi
őstag
"Orion DVBT-R800... Nem sikerult rajonni, hogyan kell a csatornak szinkronfeliratat kikapcsolni."
Én rájöttem, ha még aktuális neked: a felirat nyelvét kell magyarról nincs feliratra állítani.Fenti boxnál másnak is csinálja azt, hogy scartra kötve nem kapcsolja ki-be a tévét?
-
-
Watt25
veterán
Akkor megteszi bármelyik Tesco-ban vásárolható 7-8 ezer Ft-os vevő is. (Ennél olcsóbban úgy sem kapni tudtommal.)
Feltéve, hogy van SCART vagy kompozit (RCA) bement a tévén. Ha csak RF (antenna) bement van a tévén, akkor olyan kell, amiben van modulátor. (Ezek drágábbak.) -
cigam
titán
A hdmi felöl megtámadható a dolog, de a mezei dvb-t box-ok nem ismerik az analóg vételt, cserébe tudnak felvenni (model-től/fw-től függően mindent, vagy csak a free csatornákat)
Amit te is használtál box, ami a számítógép nélküli tv-zést valósítja meg. Létezik belőle analog/dvb-t tuneres, de felvenni azzal sem tudsz.
Sztem vagy HybridBox, vagy egy tuner kártya a pc-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest