Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PikkPukk
csendes tag
válasz
micilacko
üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy "magad uram, ha szolgád nincsen", ezért összedobtam egy kis parancssoros (konzolos) raw ts vágó progit. "Very primitiv", de legalább tartalomtól (stream tipustól) függetlenül mindig vág. (ts_cut.exe infile.ts outfile.ts beginpacknum endpacknum)
A packet number-eket próbálgatással lehet kitalálni, megkapni (vagy számológéppel osztani, szorozni)...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elméletileg linuxos verziót is fordítottam (.elf), de ezt op rendszer hiányában még nem tudtam kipróbálni. Forrás mellékelve. Jó játékot!
[link] -
cigam
titán
válasz
micilacko
üzenetére
smart.cutter Nagyon pöpec progi, megéri azt a ~8000.- pöngőt, és portable verzó is létezik belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

wassermann